Προς το περιεχόμενο

Παρακολούθηση θέματος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγω βρισκω το interface του φορουμ πολυ ξεκουραστο και αυτο ειναι η πρωτη προτεραιοτητα για μενα.

Ισως θα ηταν καλο τα ''φρεσκα''να γινουν απο 10----->20.

Επισης θα ηθελα,αν γινεται, μνμ στο κινητο μου καθε φορα που ποσταρει ο Nestor Apos.. ;D

Και δονηση οταν ποσταρει η Ευη... :P  ;D

+

Εγώ θέλω ειδοποίηση με ριγκτόουν Ριχάνα όταν ανιχνευθούν οι λέξεις "ξύλα" και "αγορά" σε τίτλο θρεντ.

Ενωμοτάρχης

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγώ θέλω ειδοποίηση με ριγκτόουν Ριχάνα όταν ανιχνευθούν οι λέξεις "ξύλα" και "αγορά" σε τίτλο θρεντ.

;D  ;D ;D

Ή να χτυπαει την πορτα φορτωμενος πιτσαδορος στη φραση ''Eνισχυτης για Mεταλ''... ;D

• Moderator

Σπύρο και Σπύρο…..ε Σταύρο ήθελα να πω ;D. Για σοβαρευτείτε λίγο είστε μαντράχαλοι μεγάλοι άνδρες πλέον ;D. Εγώ τρέχω script , που όταν postar-ει ο Nestro Apos, ανοίγει μόνος του ο Η/Υ , γίνονται «auto» μερικά  "like" στο FB και στο youtube , μερικά tweets  και παιανίζουν εμβατήρια!

Εγώ τρέχω script , που όταν postar-ει ο Nestro Apos, ανοίγει μόνος του ο Η/Υ , γίνονται «auto» μερικά  "like" στο FB και στο youtube , μερικά tweets  και παιανίζουν εμβατήρια!

Να βαλεις και απ ευθειας ακροαση οταν τραγουδαει στο μπανιο.(Αν ειναι μονος ;D)

Δεν πρεπει να τα χανουμε αυτα... :P

+

Ριχανα ωρε.Μπειτε.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου