Προς το περιεχόμενο

You are alone και πρώτη χρήση lap steel στο solo

mad_nassos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλημερα!  :)

το κοματι δεν ειναι ασχημο για ροκ ποπ μπαλαντα.

με μια καλη ηχογραφιση και παραγωγη δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο αυτα που παιζονται. ισως θα χρειαζοταν μια γεφυρα για να "φυγει" λιγο αλλου.

θα πρεπει ομως η να μαθεις να τραγουδας η να το τραγουδισει καποιος αλλος.

καποια σολακια που παιζεις με την ηλεκτρικη ειναι λιγο εκτος ρυθμου αλλα και γενικα η ακουστικη ειναι καπως.(οσο αφορα τον ρυθμο)

επισης εαν εγραφα τετοιο σολο με το lap steel θα ντρεπομουνα να το δωσω για δημοσια ακροαση.θα επρεπε να προσπαθησεις να παιξεις κατι καλυτερο.

γενικα το ολο concept μου δειχνει μια προχειροτιτα

αυτα απο εμενα

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλημερα!  :)

το κοματι δεν ειναι ασχημο για ροκ ποπ μπαλαντα.

με μια καλη ηχογραφιση και παραγωγη δεν θα εχει να ζηλεψει τιποτα απο αυτα που παιζονται. ισως θα χρειαζοταν μια γεφυρα για να "φυγει" λιγο αλλου.

θα πρεπει ομως η να μαθεις να τραγουδας η να το τραγουδισει καποιος αλλος.

καποια σολακια που παιζεις με την ηλεκτρικη ειναι λιγο εκτος ρυθμου αλλα και γενικα η ακουστικη ειναι καπως.(οσο αφορα τον ρυθμο)

επισης εαν εγραφα τετοιο σολο με το lap steel θα ντρεπομουνα να το δωσω για δημοσια ακροαση.θα επρεπε να προσπαθησεις να παιξεις κατι καλυτερο.

γενικα το ολο concept μου δειχνει μια προχειροτιτα

αυτα απο εμενα

Ε ναι, εννοείται δείχνει προχειρότητα, καθώς όλα γράφτηκαν μέσα σε μία μέρα.

Το lap steel είναι αυτοσχεδιασμός μέσα στις πρώτες μέρες που το έχω αγοράσει πχ  ;D

? Hakuna Matata ?

??? μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso

Το lap steel είναι αυτοσχεδιασμός μέσα στις πρώτες μέρες που το έχω αγοράσει πχ 

Θέλεις προπόνηση ακόμη. Πολλές νότες σου είναι εντελώς εκτός. Όχι τίποτ' άλλο αλλά το διαφημίζεις και στον τίτλο ;)

Κατά τ' άλλα το κομμάτι δεν είναι κακό αλλά το αδικείς με την κακή φωνή (είναι σφιγμένη και φαίνεται ότι σε πιέζει η ταυτόχρονη ηχογράφηση) και με τον πολύ ασταθή ρυθμό της ακουστικής (τη στιγμή που σταματάς να τραγουδάς πχ, το τέμπο της ακουστικής πέφτει αρκετά κλικς). Θα σε συμβούλευα να τα ηχογραφείς ξεχωριστά ώστε να μπορείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή στο καθένα.

Ενωμοτάρχης

Θέλεις προπόνηση ακόμη. Πολλές νότες σου είναι εντελώς εκτός. Όχι τίποτ' άλλο αλλά το διαφημίζεις και στον τίτλο ;)

Κατά τ' άλλα το κομμάτι δεν είναι κακό αλλά το αδικείς με την κακή φωνή (είναι σφιγμένη και φαίνεται ότι σε πιέζει η ταυτόχρονη ηχογράφηση) και με τον πολύ ασταθή ρυθμό της ακουστικής (τη στιγμή που σταματάς να τραγουδάς πχ, το τέμπο της ακουστικής πέφτει αρκετά κλικς). Θα σε συμβούλευα να τα ηχογραφείς ξεχωριστά ώστε να μπορείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή στο καθένα.

Κακή φωνή να υποθέσω από θέμα ορθοφωνίας και όχι χροιάς, έτσι;

Το λέω επειδή σε άλλο forum έχω πάρει σχόλια του στυλ: "Το κομμάτι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά μου άρεσε πολύ η χροιά σου"

btw, η ακουστική χάνει λίγο, αλλά το κομμάτι δεν βγαίνει εκτός τέμπο τελείως γιατί έχω και μετρονόμο. Οπότε μπορεί σε μερικά σημεία να βγήκα λίγο εκτός μετρονόμου, αλλά λίγο πιο μετά να το μάζεψα και να ξαναμπήκα. Απλά δεν είχα και τη διάθεση να ξαναηχογραφήσω κάτι  ::)

? Hakuna Matata ?

Κακή φωνή να υποθέσω από θέμα ορθοφωνίας και όχι χροιάς, έτσι;

Ναι. Intonation. Υπάρχει αρκετή παραφωνία εν ολίγοις :) αλλά είμαι σίγουρος ότι αν την έγραφες σκέτη χωρίς να έχεις και την ακουστική από κάτω θα ήταν πολύ καλύτερη. Στο βίντεο φαίνεται το πόσο σφιγμένος είσαι.

Γενικώς νομίζω ότι βιάστηκες να παρουσιάσεις το τι έγραψες. Με λίγη υπομονή (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ) και προσεκτικές ακροάσεις των εγγραφών, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.

Ενωμοτάρχης

Ναι. Intonation. Υπάρχει αρκετή παραφωνία εν ολίγοις :) αλλά είμαι σίγουρος ότι αν την έγραφες σκέτη χωρίς να έχεις και την ακουστική από κάτω θα ήταν πολύ καλύτερη. Στο βίντεο φαίνεται το πόσο σφιγμένος είσαι.

Γενικώς νομίζω ότι βιάστηκες να παρουσιάσεις το τι έγραψες. Με λίγη υπομονή (τα λέω για να τα ακούω κι εγώ) και προσεκτικές ακροάσεις των εγγραφών, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ καλύτερο.

Ok, thanks mate!  :)

? Hakuna Matata ?

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου