hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Φίλε freerock, και μόνο που το άκουσες και βρήκες έστω και λιγο καλό το παιξιμό μου, εμένα μου αρκεί, δείχνει ότι κάτι κάνω :D :D :D.Δεν θέλω να γίνομαι κουραστικός αλλά όπως έχω ξαναγράψει τα χέρια μου είναι σακατεμένα ύστερα απο ένα ατύχημα. Οπότε παίζω όσο καλύτερα μπορώ ή έτσι τουλάχιστον νομίζω εγώ. Με Blackstar ενισχυτή γράφω μέσω της line out γραμμής του, στο audacity, αλλά στο θέμα ηχογράφησης είμαι επιεικώς απαράδεκτος, πάλι καλά που γράφω και έτσι ;D ;D ;D. Ακούω ρόκ, σχεδόν όλα τα είδη της, αλλά έλα που στον λίγο χρόνο που μένει καθημερινά λόγω υποχρεώσεων (παιδιά, γυναίκα και δουλειά, βεβαίως βεβαίως) όλο αυτόν καταλήγω να ακούω. Αδυναμίες, τι να πεις. Σας ευχαριστώ πολύ και σας gvour και fusiongtr για τα καλά σας λόγια. όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Φιλε Πανο οι περισσοτεροι ετσι την παλευουμε εν μεσω υποχρεωσεων παιδιων δουλειας αλλα you know that s life.Παντως περα απο τα χερια σου(θυμαμαι που το ειχες αναφερει παλαιοτερα) κατα την ταπεινη μου γνωμη εχεις ηχο στο παιξιμο και δικο σου τονο(αλλο αν σε καποιον αρεσει η οχι-θεμα γουστου). Τωρα στα σοβαρα παλι ;D ;D τους απο πανω Πανο μην τους ακους.Ειναι δυνατο να χεις εμπιστοσυνη σε ανθρωπο με ονομα Φιουζιον?Μας δηλωνει οτι ειναι φιουζιονας (παιζουν αυτα τα ακαταληπτα-γι αυτο τους αποκαλουν και φουσιονια απο το φουσιον που παιζουν)μονο αυτο σκεψου.Κι ο αλλος ομως με τσι πετρες και στ ονομα και στην πραξη ξερεις αυτος ο freerock στα κρυφα τετοια ακουει.Δεν ακους στα κομματια του που εχει κατι φιουζιον αλλαγες? Θα πεσει φωτια να μας καψει.Ο καιρος γαρ εγγυς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Και μόνο ότι τα βγάζεις με το αυτί είναι άξιο θαυμασμού (άσε που είναι και η καλύτερη μελέτη). Το παίξιμο είναι πολύ καλό και ο ήχος μια χαρά, παρότι απέχει πολύ από αυτό που θεωρώ προσωπικά ωραίο ηλεκτρικό ήχο αν και αυτό έχει να κάνει με τα διαφορετικά μας ακούσματα προφανώς. Όπως λέει κι Ελευθεροκάς1974 θα ήθελα να σε ακούσω και σε κάτι δικό σου. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Παρτιτούρες έχω να διαβάσω 25 χρόνια, από τα 15 μου, ωχ πρόδωσα την ηλικία μου >:( >:( >:(, ταμπλατούρες βαριέμαι να διαβάσω, οπότε το μόνο που μένει είναι το αυτί, που και εγώ νομίζω ότι είναι ότι το καλύτερο ;) ;) ;). Το έχω ξαναπεί το παρακάνω με το drive, παρασύρομαι ο νεανίας ;D ;D ;D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 Κι ο αλλος ομως με τσι πετρες και στ ονομα και στην πραξη ξερεις αυτος ο freerock στα κρυφα τετοια ακουει.Δεν ακους στα κομματια του που εχει κατι φιουζιον αλλαγες? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ναι,η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα ειμαι fusion τυπος...και βγαζω φθονο που δεν το καταφερα ποτε.... Ροκ και μ@#$κιες...Αναγκαστικα εκει καταληξαμε... :( :P ;D Φιλε hyperpanos...Η προυποθεση για τις πιο πανω (μη αναγκαιες μαλλον) παροτρυνσεις μου ηταν οτι παιζεις ΗΔΗ πολυ καλα! Go on my friend! Εισαι ωραιος! ;) GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2011 να'σται καλά ρε παιδιά, με κάτι τέτοια καλά λόγια πονάω λιγότερο :'( :'( :'( και παίζω περισσότερο :D :D :D όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση