aris 17561 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Θελω να αλλαξω στον joker guitars το ασημι χρωμα της Rg2570 prestige και να την κανω petrucci... Θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με το πιο χρωμα σας αρε καλυτερα ετσι για να κατσταλαξω... Σημειωτεων οτι πιθανοτατα το headstock θα παραμεινει ασημι ως εχει λιγω του οτι ειναι δυσκολο να βρω logo...ωστε να γινει μαυρο... πιο συγκεκριμενα αυτην εχω Εχω αριθμησει στην παρακατω φωτο τα χρωματα οποτε μολις δειτε αυτο που θα κανατε στην δικια σας , ψηφιστε παραπανω... Αυτα ευχαριστω http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexi Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 κανενα απο τα 5.. ;D www.alexisgearstuff.com www.youtube.com/alexisgearstuff Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 εχεις ρωτησει τον κωστα και σου χει πει οτι δεν μπορει να σου κανει το logo σε μαυρο ; Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Το 4 κατευθειαν. ;D Ειδικα αν μπορεσεις και κανεις μαυρο το headstock θα ειναι κουκλι. :-* Joker guitars? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Αν έπρεπε να διαλέξω οπωσδήποτε κάποιο από τα πέντε, θα διάλεγα το Νο4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 4... Aλλα μαυροασπρο... Οχι κρεμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
koronios Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 κανε το αυτοκολλητο.....αν δεν σου αρεσει μετα το πετας...... moody... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Miltos23 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Μην της αλλαξεις χρωμα..μετα απο χρονια και χτυπηματακια κλπ γινεται πολυ ωραια η 2570 με το φυσικο relicing... τουλαχιστον ετσι εγινε η δικια μου μετα απο 7+ χρονια και απειρα live, ηχογραφησεις κλπ. Αποψη μου βεβαια! Απτην αλλη θα ελεγα κανενα απτα 5! ;D All the money of the world can't buy me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
krotos Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Το 5 απο μενα γιατι πρωτη φορα αντικρισα petrucci (σε βιντεο) με αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Bbullet59 Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2011 εγω δεν θα εκανα κανενα απο αυτα αλλα εφοσον εσενα σου αρεσουν... παντως κατα τη γνωμη μου το λιγοτερτο ασχημο ειναο το 4 Of those who say nothing, few are silent... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση