Mike G Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 ουτε και εγω - καμια σχεση η 570 με την αδερφη της την 470 prestige είχα δοκιμάσει εγώ και σε αυτές αναφέρομαι οι μαγνήτες ήταν πολύ αμφιλεγόμενοι ειδικά στο sustain(κοβόταν απότομα ενώ η χορδή παλόταν μια χαρά και οι μαγνήτες απλά δεν έπιαναν τον ήχο).Καλά για τις πιο φτηνές ούτε με σφαίρες. Πάντως άρη αν δεν θες να δώσεις πολλά λεφτά η ibanez έχει αντικαταστήσει το edge 3 με το edge zero 2 (καλύτερο από το 3 αλλά όχι τέλειο δεν αντέχει στα Vai-κά κόλπα ;D)στις κορεάτικες της και μερικές κυκλοφορούν και ήδη με emg. Συγνωμη θες ηχητικα δειγματα πριν τους emg ? γιατι εχω την rg2570 prestige οποτε μπορω να κανω ενα ριβιου αμεσα... Ναι πριν τους emg.Aυτές που σου είπα έχουν τους v7-s1-v8 μαγνήτες η δικιά σου έχει τους dimarzio/ibz αν δεν κάνω λάθος...Τους μαγνήτες θέλω να ακούσω πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Ειναι φοβεροι μαγνητες οι dim/ibz , καλυτεροι απο πολους ντανκαν... και καλα καθαρα και καλα βρωμικα.... απο ολα.... Παντως αν παω σε ιμπανεζ θα παρω πρεστιζ μοντελο οποτε δεν ανυσηχω για το τρεμολο....οι πρεστιζ ειναι παντα καλα και ποιοτικα οργανα... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Ειναι φοβεροι μαγνητες οι dim/ibz , καλυτεροι απο πολους ντανκαν... και καλα καθαρα και καλα βρωμικα.... απο ολα.... Παντως αν παω σε ιμπανεζ θα παρω πρεστιζ μοντελο οποτε δεν ανυσηχω για το τρεμολο....οι πρεστιζ ειναι παντα καλα και ποιοτικα οργανα... Βρε τους v7-s1-v8 θέλω να ακούσω ;D ;D Αν πάρεις κάποιο από τα μοντέλα που σου πρότεινα βέβαια ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Παντως πιθανοτατα το οργανο που ψαχνω ειναι αυτο του ματ μπακαντ http://www.zzounds.com/item--IBAMBM2 δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο μ α λ α κ α ς χαλασε το endorsement με την ibanez... http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Σκεφτεσαι για Ibanez μονο? Απο οσες Ibanez εχω ακυσει η παιξει,δεν ακουγεται καμια καλα εκτος αν εχει πανω Dimarzio... Οτι ξυλο και να ειναι... Ειτε ειναι μαχογκάνι ειτε μπασγούδ... Λες και τα ξυλα των κιθαρων τους ειναι κουρδισμενα για dimarzio μαγνητες... Ισως να εχει να κανει με τη λεπτοτητα των σωματων... Δε ξερω... Με EMG που ειχα ακουσει σε ιμπι μαχογκανι ειχε τεραστια διαφορα σε συγκριση με φλαινγκ ν(επισης μαχογκανι)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Σκεφτεσαι για Ibanez μονο? Απο οσες Ibanez εχω ακυσει η παιξει,δεν ακουγεται καμια καλα εκτος αν εχει πανω Dimarzio... Οτι ξυλο και να ειναι... Ειτε ειναι μαχογκάνι ειτε μπασγούδ... Λες και τα ξυλα των κιθαρων τους ειναι κουρδισμενα για dimarzio μαγνητες... Ισως να εχει να κανει με τη λεπτοτητα των σωματων... Δε ξερω... Με EMG που ειχα ακουσει σε ιμπι μαχογκανι ειχε τεραστια διαφορα σε συγκριση με φλαινγκ ν(επισης μαχογκανι)... Tωρα γιατι μπαινεις στη μεση εσυ ρε ασχετε να πουμε και μου ανατρεπεις τις ισορροπιες ? Καταlάβαινεις οτι μεχρι πριν ενα λεπτο υπηρχε η προοπτικη να λυθει θεμα , με δικο μου προβληματισμο μεσα σε 4 μονο σελιδες ? Παει τωρα τα κατεστρεψες ολα... Θα φτασουμε παλι μινιμουμ τις 20... Ξερεις πιο ειναι το κακο ? Οτι καπου και τα δικα μου συμπερασματα εκει καταληγουν... :'( :'( :'( Οσες ιμπανεζ εχω ακουσει με μαγνητες οτιδηποτε αλλο περαν απο ντιμαρζιο , γαμη.....σε τα.... Αλλα ηλπιζα με emg να αλλαζουν καπως τα πραγματα.... Λοιπον ξερεις τι ? θα βαλω στην Jackson sl2h τους emg να τελειωνουμε... Ουτως η αλλως ο jb Που εχει πανω δεν με τρελενει ασε που τον εχω και στην αλλη υπερκιθαρα που εσυ ασχετε την λες παλιοξυλο και κουπι... Tην esp horizon ... ;D ;D http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Tωρα γιατι μπαινεις στη μεση εσυ ρε ασχετε να πουμε και μου ανατρεπεις τις ισορροπιες ? Καταlάβαινεις οτι μεχρι πριν ενα λεπτο υπηρχε η προοπτικη να λυθει θεμα , με δικο μου προβληματισμο μεσα σε 4 μονο σελιδες ? Παει τωρα τα κατεστρεψες ολα... Θα φτασουμε παλι μινιμουμ τις 20... Ξερεις πιο ειναι το κακο ? Οτι καπου και τα δικα μου συμπερασματα εκει καταληγουν... :'( :'( :'( Οσες ιμπανεζ εχω ακουσει με μαγνητες οτιδηποτε αλλο περαν απο ντιμαρζιο , γαμη.....σε τα.... Αλλα ηλπιζα με emg να αλλαζουν καπως τα πραγματα.... Λοιπον ξερεις τι ? θα βαλω στην Jackson sl2h τους emg να τελειωνουμε... Ουτως η αλλως ο jb Που εχει πανω δεν με τρελενει ασε που τον εχω και στην αλλη υπερκιθαρα που εσυ ασχετε την λες παλιοξυλο και κουπι... Tην esp horizon ... ;D ;D Ναι καλα εγω φταιω τωρα... ;D ;D ;D ;D ;D ;D Αλλωστε κι εσυ το λες οτι Ιμπι+Διμαρζιο=LOVE Κανε τη χαρη στον εαυτο σου και βαλε τον SD custom στη Τζακσον... Για να τελειωνουμε... Αν θες πιο πολυ γκαζι βαλε τον Miracle Man... Αυτον ειχε και ο Σαφερ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Σκεφτεσαι για Ibanez μονο? Απο οσες Ibanez εχω ακυσει η παιξει,δεν ακουγεται καμια καλα εκτος αν εχει πανω Dimarzio... Οτι ξυλο και να ειναι... Ειτε ειναι μαχογκάνι ειτε μπασγούδ... Λες και τα ξυλα των κιθαρων τους ειναι κουρδισμενα για dimarzio μαγνητες... Ισως να εχει να κανει με τη λεπτοτητα των σωματων... Δε ξερω... Με EMG που ειχα ακουσει σε ιμπι μαχογκανι ειχε τεραστια διαφορα σε συγκριση με φλαινγκ ν(επισης μαχογκανι)... Aυθυποβολή το λέω εγώ.Μιας και οι ibanez είχαν παράδοση με τους di marzio μας έχει κολήσει στο κεφάλι.όπως με jackson και duncan.Ο matt πήγε στην esp.Η κιθάρα που έβγαζε με την ibanez ήταν ΘΕΟΒΑΡΕΙΑ. Οι κιθάρες που δοκίμασες είχαν τρέμολο?Αν είχε η μία και η άλλη όχι μια χαρά εξηγείται η διαφορά.Επίσης και η απόσταση των μαγνητών από τις χορδές παίζει ρόλο.Άρη μη πτοείσαι...αν σ αρέσουν emg βάλε emg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Αν θες πιο πολυ γκαζι βαλε τον Miracle Man... Αυτον ειχε και ο Σαφερ... Αυτο τωρα ειναι πιστοποιημενο ? http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Αυτο τωρα ειναι πιστοποιημενο ? Ωχ αρχίσαμε,ρε blackie του ξυπνάς το gas τώρα... ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση