Προς το περιεχόμενο

Ιbanez & emg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μικε ποια η διαφορα των x series δηλαδης...? Εγω νομιζα οτι η διαφορα τους ειναι οτι απλως σπλιταρουν...

Όχι αυτοί είναι οι w (89w πχ).Οι x φτιάχτηκαν για να έχουν πιο οργανικό ήχο σε σχέση με τους κανονικούς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 48
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Υπόψην είναι αρκετά πιο ακριβοί από τους κανονικούς.

"σχετικα" πιο ακριβοι θα ελεγα εγω - τουλαχιστον για αυτο που σου προσφερουν ειναι καλα τα χρηματα..............

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

"σχετικα" πιο ακριβοι θα ελεγα εγω - τουλαχιστον για αυτο που σου προσφερουν ειναι καλα τα χρηματα..............

Λες ε?Εγώ πάλι διαφορά μεγάλη δεν πολυκατάλαβα (να ομολογήσω και την κουφαμάρα μου :P).

Καλα δεν πολυ καιγομαι για του χ αν ειναι ετσι... θελω καθαρη emgιλα...Οποτε καταληξαμε ? Παιρνω οποια πρεστιζ μου αρε και παιζω μπαλα ?

Λες ε?Εγώ πάλι διαφορά μεγάλη δεν πολυκατάλαβα (να ομολογήσω και την κουφαμάρα μου :P).

αν επαιζες πιο πριν με 9v τον 81 και πηγες στον 81x 9v  και παλι δεν ακουσες διαφορά τοτε.........η κουφαμαρα σου προηλθε απο τον 81 :D :D :D (πλακα κανω)

εχουν αρκετες διαφορες ειδικα στα καθαρα - για 18v δεν το συζηταμε...........κανταρια ανωτερος ο 81x

Terry rules the bass

Καλα δεν πολυ καιγομαι για του χ αν ειναι ετσι... θελω καθαρη emgιλα...Οποτε καταληξαμε ? Παιρνω οποια πρεστιζ μου αρε και παιζω μπαλα ?

Εγώ στις παρούσες s δεν θα πήγαινα.Προτείνω να πάρεις καμιά rg 1570-1550 αν είναι. (Για την οποία θα μας κάνεις ένα ριβιού και samples και φωτό γτ θέλω να την αποκτήσω και κάποια στιγμη ;D πριν βάλεις τους emg ;))

Εγώ στις παρούσες s δεν θα πήγαινα.

ουτε και εγω - καμια σχεση η 570 με την αδερφη της την 470

Προτείνω να πάρεις καμιά rg 1570-1550 αν είναι. (Για την οποία θα μας κάνεις ένα ριβιού και samples και φωτό γτ θέλω να την αποκτήσω και κάποια στιγμη ;D πριν βάλεις τους emg ;))

το τερπνον μετα του οφελειμου ε ?? χαχαχα σωστος παντως - τα καινουργια μοντελα RG ειναι πολυ καλα - ακομα και σε φτηνα GRG να πας παλι θα εισαι ευχαριστημενος

Terry rules the bass

Εγώ στις παρούσες s δεν θα πήγαινα.Προτείνω να πάρεις καμιά rg 1570-1550 αν είναι. (Για την οποία θα μας κάνεις ένα ριβιού και samples και φωτό γτ θέλω να την αποκτήσω και κάποια στιγμη ;D πριν βάλεις τους emg ;))

Συγνωμη θες ηχητικα δειγματα πριν τους emg ? γιατι εχω την rg2570 prestige οποτε μπορω να κανω ενα ριβιου αμεσα...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου