xspeed77 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Καλησπερα σε ολους!!! Αποκτησα επιτελους τον ενισχυτη που εψαχνα.Εχει λιγο καιρο που τον δοκιμαζω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος με αυτο που ακουω.Το θεμα ειναι πως οσοι ειναι κατοχοι λαμπατων ενισχυτων προτεινουν οπωσδηποτε την αλλαγη των κινεζικων λυχνιων με κατι καλυτερο ακομα και των προενισχυτριων.Το μοντελο αυτο εχει 4 6l6 και 6 12ΑΧ7 οποτε το θεμα ειναι τι προτεινετε,αν υπαρχουν μαγαζια στην Ελλαδα που να εχουν διαθεσιμοτητα(προτιμω απο Ελλαδα και οχι τοσο απο εξω αν και ολες οι προτασεις κολοδεχουμενες!!) Βεβαια παιρνει και EL34 (εχει switch)>O ηχος που βγαζει ειναι ικανοποιητικος και μου αρεσει το τρελο gain που εχει οποτε ο χαρακτηρας του ενισχυτη δεν θα ηθελα να αλλαξει πολυ. Βρισκομαι Θεσ/νικη και εχω υποψιν και τον καταλληλο ανθρωπο για τις αλλαγες και τις απαραιτητες ρυθμισεις.Δωστε τα φωτα σας και τις συμβουλες σας!!!!! Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vassilis-7- Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Mε οτιδηποτε επωνυμο τις αλλαξεις θα δεις μεγαλη διαφορα. Eπειδη οι ενισχυτες ειναι "αντιγραφα" peavey το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να αναζητησεις στο google τι λυχνιες χρησιμοποιουν για τον αντιστοιχο peavey. Τον 6505+ στην περιπτωση σου (ή τον 5150 ΙΙ το ιδιο μοντελο ειναι.) Στο λεω επειδη οπως και να το κανεις οι χρηστες των peavey το εχουν ψαξει το ζητημα αρκετα περισσοτερο απο τους αντιστοιχους των bugera. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Απλως βαζεις καλυτερα σετακια λαμπες και αλλαζει αρκετα ο ηχος προς το καλυτερο βεβαιως-βεβαιως. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Tι εχω εγω τωρα και μου αρεσει παρα πολυ: V1: JJ ECC83 V2: TUNG-SOL 12ax7 reissue V3: JJ ECC83 V4: JJ EC83 V5: BUGERA A class V6: SOVTEK LPS Αντιθετα με το περισσοτερο κοσμο,μου αρεσει περισσοτερο η tungsol σαν ν2 και οχι σα ν1... Μου εβγαζε πολυ φασαρια στη ν1 θεση ενω σαν ν2 απογειωνει το lead καναλι... Σε λιγες μερες περιμενω και 4 jj6l6... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουλίου 2011 Αχ αυτα ειναι τα κακα τον μεγαλων λαμπατων ενισχυτων με πολλες επιλογες επανω τους. Πολλες λαμπες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση