chrispet Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Γειά σας,θα ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με την ηχογράφηση διαολόγου.Η ερώτηση μου είναι η εξής : Έχω μια κάρτα ήχου M-Audio Fast Track Pro και δύο μικρόφωνα ένα se e825c και ένα sm pro audio MC01. Θέλω να ηχογραφήσω ένα διάλογο αλλά θέλω το κάθε άτομο να ηχογραφείτε σε ξεχωριστό κανάλι. Είχα κάνει μια προσπάθεια αλλά γραφόντουσαν όλα μαζί σε δύο διαφορετικά κανάλια. Τι πρέπει να κάνω για να πηγαίνει ένα άτομο σε κάθε κανάλι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Σε ποιο πρόγραμμα ηχογραφείς; Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrispet Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Ωχ!Αυτό ξέχασα να το αναφέρω Cubase Studio 4.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Άρα κάνεις δύο mono κανάλια. Αυτό το δοκίμασες; Στο ένα κανάλι left in, στο άλλο right in. Εξυπακούεται ότι ο ένας ομιλητής είναι μακριά από τον άλλον, για να μην «πιάνει» το μικρόφωνο του ενός τη φωνή του άλλου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση