nikosgi Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Δεν έχει τόσο σημασία αν σας αρέσει η όχι (γούστα είναι αυτά) Είναι πιτσιρικάς, η τεχνική του απίστευτη, πολύ καλό παιδί και τέλος...γιατί όχι? Στο πρώτο παίζει με τον meola (παρακολουθήστε την έκφραση του Fausto Beccalosi ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MitiliRay Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 :o :o :o :o :o :o :o Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anduan3 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Superb!!!! ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 jazz με μπουζούκι ??? ??? ??? πάντως έχει απίστευτη ταχύτητα 8) 8) 8) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostaras75 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Απιθανος....οταν τον ανακαλυψα πριν καιρο νομιζα οτι τα ηχογραφημενα κοματια του τα πειραζε στην ταχυτητα ;D....τελικα απο τα βιντεο φιανεται οτι η τεχνικη του...τουλαχιστον ειναι απιστευτη :P....μπραβο στο παιδι :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george956 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 ΚΑ-ΤΑ-ΠΛΗ-ΚΤΙ-ΚΟΣ!!!! Γιώργος, μόνο με μηδέν λιπαρά please Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 jazz με μπουζούκι ??? ??? ??? Γιατι οχι?και το μπουζουκι κιθαρα ειναι ;D(το 4χορδο τουλαχιστον) I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anduan3 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 jazz με μπουζούκι ??? ??? ??? Yeap, Jazz. Και Rock & Blues & Classical & Reggae και οτι αλλο γουσταρει να παιξει ο (καθε) παικτης, αρκει να ξεκολησει απο τι σκυλαδικη νοοτροπια που μας εχει γ...σει τ'αυτια τοσα χρονια... Btw, θυμαμαι πριν πολλα χρονια (πρεπει να ηταν στα μεσα των '90s) ενα πιτσιρικα-φαινομενο στο μπουζουκι, ο οποιος στα διαλειμματα του ελαφρολαικου προγραματος που παιζανε σε ενα μπαρακι, πηγαινε στον πανω οροφο και επαιζε με το μπουζουκι του...Al Di Meola!! Πρεπει να ηταν τοτε 17-18 χρονων, και θυμαμαι που συζηταγαμε για jazzRock/Fusion kai Prog και καποια στιγμη του εγραψα κατι κασσετες με ELP και αλλα "καλουδια" και ειχε τρελαθει. Σε καποια φαση μου εδωσε το CD "Love & Other Obsessions" των Spyro Gyra, και την αλλη μερα οταν του ειπα οτι μου αρεσε πολυ, μου λεει: "ασε μη μου πεις, ξερω, πιο πολυ γουσταρες το Track 6, Το "Group Therapy, σωστα?" και οντως ετσι ηταν ;D (κομματαρα...) Στο τελος μου το χαρησε. Ακομα το εχω. 8) Αυτον θυμηθηκα μολις ειδα το video, και σκεφτηκα "Ρε μπας και...?..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Γιατι οχι?και το μπουζουκι κιθαρα ειναι ;D(το 4χορδο τουλαχιστον) για καλό το είπα ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
greekdrums Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Yeap, Jazz. Και Rock & Blues & Classical & Reggae και οτι αλλο γουσταρει να παιξει ο (καθε) παικτης, αρκει να ξεκολησει απο τι σκυλαδικη νοοτροπια που μας εχει γ...σει τ'αυτια τοσα χρονια... +1 φοβερος παιχτης και :o www.autokanelis.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση