Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Αυτος ο Παπαδοπουλας φταιει! Ντροπη! Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω- και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω- και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D Που να προλάβεις να τις δεις... Sir Apos παρόντος πάσα αρχή παυσάτω ;) ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kostas80 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Χμμμ... εγώ πάλι νομίζω ότι αυτός ο... μοντελοξάδερφος είναι η αιτία (που σε έσυρε στον... βούρκο των μπλουζ ;D ;D ;D), αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ;D Ναι ναι ..... τραβάτε με κι ας κλαίω ο Γιώργος τι να σου πω ;D ;D ευτυχώς η φυσική ροπή κάποιων ανθρώπων στο να σηκώνουν την 4η βαθμίδα δε κρύβεται ;) Κι έλεγα να πάω για ύπνο .... πάω να βάλω κασάσα και να το ξανακούσω . www.facebook.com/kostas.antonakopoulos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Εχεις ενα δικιο σ αυτο αλλα ο JJ μου χε ταξει τις μοντελες-ακομα να τις δω- και δεν ειχα αλλη επιλογη. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Ναι ναι ..... τραβάτε με κι ας κλαίω ο Γιώργος τι να σου πω ;D ;D Φτου... και εγώ που νόμιζα ότι είχε έρθει να παίξει για την... τέχνη ;D @JJ:Η άλλη φωτογραφία με τον Sir και τις ξαδέρφες, που είναι; ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 @JJ:Η άλλη φωτογραφία με τον Sir και τις ξαδέρφες, που είναι; ;D Αυτή κατασχέθηκε από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. ;D Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 OP Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Που να προλάβεις να τις δεις... Sir Apos παρόντος πάσα αρχή παυσάτω ;) ;D Φοβου το γιγαντα Σουηδο! ;D ;D ;D Κωστα σ ευχαριστω παρα πολυ! Δηλ αν σου χε δειξει και σενα τουτες εδω ο Σπυρος τι θα κανες ρε συ Τερρυ? Θα το ριχνες στα μπλουζ! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2012 Δηλ αν σου χε δειξει και σενα τουτες εδω ο Σπυρος τι θα κανες ρε συ Τερρυ? Θα το ριχνες στα μπλουζ! ;D ;D ;D Εγώ βρε ακατονόμαστε ;D ήρθα και έπαιξα μπλουζ για την μουσική βρε... για την τέχνη και τα υψηλά ιδανικά ;D ;D ;D ;D ;D ;D Δεν υπέκυψα στις «σειρήνες» της χαλαρότητας και της τρυφηλότητας ;D ;D ;D Και ως γνωστόν... Πνεύμα και ηθική... πνεύμα και ηθική ;D all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση