audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Über Cool: supremely chique, geeky, yet bodaciously amazing. ;D Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 όμορφη ζάλη με το summer cocktail σου ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Gvour μπραβο και απο μενα! ;) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Πολύ όμορφο ! Το αποθήκευσα στο pc και το έχω στο γραφείο. Εμπνευση,ωραίος ηχος. Πολύ όμορφο. Μπράβο σου! Σ ευχαριστω και παλι Korgious.Θελει προσοχη παντως γιατι εχω χαλασει αλλα δυο PC. Άκουσα το κομμάτι...αλλά αφού δεν πιάνω, δεν λέω τις παρατηρήσεις ;D ;D Με παρεξηγησες φιλτατε marathon.Για ντουετο σε βιντεο δεν πιανεις επειδη παιζουμε και οι δυο ασανσερομουσικη και θα υπαρξει ανταγωνισμος.Εξαλλου ειμαι και πιο σεξυ(εξ ου και η sx-απ το SeXy).Ελευθερα τις παρατηρησεις σου(εχοντας παντα κατα νου οτι ειμεθα ανταγωνισται). Ευχαριστω για ΟΛΑ fusiongtr!Δεν πιανεσαι διοτι εισαι Scoταδιστης ;D. Ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια σας solega,audiokostas,hyperpanos και gregg. Να στε ολοι καλα παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Για ντουετο σε βιντεο δεν πιανεις επειδη παιζουμε και οι δυο ασανσερομουσικη και θα υπαρξει ανταγωνισμος.Εξαλλου ειμαι και πιο σεξυ(εξ ου και η sx-απ το SeXy).Ελευθερα τις παρατηρησεις σου(εχοντας παντα κατα νου οτι ειμεθα ανταγωνισται). kάνεις τεράστιο λάθος και θα το πληρώσεις...δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις ποτέ να παίξεις με το Νέστορα γιατί θα κουφαθείς και γιατί θα σου καταστρέψει τη μουσική σου...ίσως σε σώσει ο σκηνοθέτης που θα του κατεβάσει πολύ την ένταση ;D ;D ;D...Ενώ εμείς οι 2 μπορούμε να το παίξουμε Carlton-Ritenour... ;) ;) Οι παρατηρήσεις μου δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι και το παίξιμό σου...έχουν προηγηθεί άλλοι και συμφωνώ με τους περισσότερους... Οι παρατηρήσεις μου έχουν να κάνουν με το "ασανσέρ"...Συνήθως οι παίχτες που παίζουν το συγκεκριμένο είδος είναι παιχταράδες σαν τους 2 παραπάνω και μπορούν να κρατήσουν ένα ολόκληρο κομμάτι μόνοι τους με την απίστευτη τεχνική τους. Αυτό που μου έλειψε είναι η εναλλαγή στον ήχο της κιθάρας...ήθελα δηλ κάποια στιγμή να με "ξαφνιάσεις" κάτι που έλεγα ότι θα το ακούσω στην επόμενη στροφή, αλλά δεν ήρθε. Στο τέλος (εάν δεν κάνω λάθος) περνάς στον neck...αλλά δεν μου φτάνει! Επειδή έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, συνήθως χρησιμοποιώ το σαχλόφωνο για να ξαναπαίξω τα ίδια αλλά να τα ακούσει αλλιώς ο ακροατής...λεπτομέρειες πάντως! Γίνομαι γεροπαράξενος σαν το Νέστορα :P 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Συνήθως οι παίχτες που παίζουν το συγκεκριμένο είδος είναι παιχταράδες σαν τους 2 παραπάνω Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Mε τρομαξες λιγο μ αυτο το "θα το πληρωσεις"-μοβορο σε κοβω. Νομιζω παντως οτι ολα τα σχολια σου ειναι προιον ζηλειας επειδη ανηκουμε στον ιδιο μουσικο χωρο.Κανει μπαμ.Εξαλλου ολοι(μη ρωτησεις ποιοι)εχουν πει οτι οχι μονο θεωρουμαι αλλα ειμαι και μεγαλο ταλεντο. Περα απο πλακα παντως εχεις σ ολα απολυτο δικιο.Ο παικτης παιζει μεγαλο ρολο σ αυτο το ιδιωμα και του λογου μου δεν............ Καθολου παραξενος(το γερο το παρελειψα-μπορει να μαι γηραιοτερος) δε γινεσαι οταν λες αυτο που πιστευεις.Αυτα τα σαχλοφωνα ειναι ακριβα ??? ???? Tι να μας πουνε τωρα αφτινοι κι οι δυο τους εμενανε(σωρη κυολασ δηλ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Eννοώ τον Carlton-Ritenour άσχετε... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 το γερο το παρελειψα-μπορει να μαι γηραιοτερος) Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα...αλλά δεν το νομίζω... :'( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Θα χαιρόμουν ιδιαίτερα...αλλά δεν το νομίζω... :'( Να χαρεις μην κλαις.Θα χεις μαυρα ματια στο κλιπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση