Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Ενώ εμείς οι 2 μπορούμε να το παίξουμε Carlton-Ritenour... ;) ;) Noμίζω το στυλ σου ταιριάζει πιο πολύ με του Robben Ford. ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Noμίζω το στυλ σου ταιριάζει πιο πολύ με του Robben Ford. ;D Τι groove ειναι αυτο ρε παιδια?Αξεπεραστο! Παντως νομιζω οτι το παιξιμο μου φερνει πιο κοντα σ αυτο.Αποδειξη του ταλεντου μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις ποτέ να παίξεις με το Νέστορα γιατί θα κουφαθείς και γιατί θα σου καταστρέψει τη μουσική σου... TO HΞΕΡΑ!!! Το ηξερα οτι ο Νεστορας παιζ δυνατα! Αι ναγιασουν οι λαμπες του.. Μας φαγανε τοσα χρονια οι νταπαντουπες και οι μπατσιστες..''χαμηλωσε και χαμηλωσε...'' Του ροκ θελιει ιενταση ρε.. Δυνατα και στ ασασερ ρε... ;D POWER ELEVATOR(και γαμω τα ονοματα για μπαντα) Παντως για να μιλησουμε λιγο σοβαρα: Ο marathon ειναι πιο καθαρOαιμος ελεβειτορας.Πας ισογειο-7ο οροφο χαλαρωνοντας. Ο gvour ειναι πιο.. ''love in an elevator.. Πιο...''Πατα το Κομβιον κινδυνου κοριτσι μου''. ;D Γνωμη μου... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Αφτο ακριβοσ ιμε Σταβραι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Ο marathon ειναι πιο καθαρOαιμος ελεβειτορας.Πας ισογειο-7ο οροφο χαλαρωνοντας. Πλάκα-πλάκα...έχω καιρό να σας ανεβάσω κανένα ασανσέρ. Με έφαγαν οι κηπουρικές... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Πλάκα-πλάκα...έχω καιρό να σας ανεβάσω κανένα ασανσέρ. Με έφαγαν οι κηπουρικές... Αντε ντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Με έφαγαν οι κηπουρικές... Τι φυτευεις?Γερανια? ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Τι φυτευεις?Γερανια? ;D Φαντάζομαι γρασίδι στην πισίνα, γιατί τώρα με τα φορολογικά του την αδειάσανε! :P Ωραίο το κομμάτι, πραγματικά για καλοκαίρι ρε συ! Εξαίρετο! (και δεν ακούω τέτοια πράγματα) για να μην πω ότι τα ονόματα που αναφέρετε είναι σε άγνωστη γλώσσα για μένα... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Τι φυτευεις?Γερανια? ;D Γκαζόν, περγαμόντο, μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια, αγριοφράουλες... ;) για να μην πω ότι τα ονόματα που αναφέρετε είναι σε άγνωστη γλώσσα για μένα... Γεμίσαμε άσχετους εδώ μέσα...ο Admin φταίει >:( >:( Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Γκαζόν, περγαμόντο, μανταρίνια, πορτοκάλια, λεμόνια, αγριοφράουλες... ;) Μιλαμε για στρεμματα δηλαδης.. Αν ειναι εντος σχεδιου,δεν τα πουλας να παρεις πολυκατοικια? Θα χεις κι ασασερ... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση