Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Nτάξει Nestro Apos “Mint condition” εννοώ :P. Free this F****g Rock anyway cousin! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Πόσο παίζει να έχεις λιώσει τη hard rock δισκογραφία άνθρωπέ μου για να γράφεις τέτοιου επιπέδου μουσική??! :) Οφειλω να απαντησω... Tην αληθεια?Εχω λιωσει ΜΟΝΟ Deep Purple,Lynyrd Skynyrd και Τhunder(αυτους περισσοτερο απ ολους). Κι αυτα πριν αρκετααα χρονια. OΛΑ τα αλλα,περιστασιακα εως πολυ λιγο. Σ ευχαριστω για τα κολακευτικα σχολια Vasmar! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
S3nTiNeL Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Welcome back to '80s. Τι κομματάρα είναι αυτή; Εμένα μου θύμησε πολύ AC/DC και Fastway. Και Γ--ώ τις συνθέσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Για όποια ενδιαφέρεται , πωλείται rock n’ roll γυαλί ηλίου του Freerock1974/ mind condition! Starting bid 1.000,00 € Nτάξει Nestro Apos “Mint condition” εννοώ :P. Free this F****g Rock anyway cousin! :D Tη γλύτωσες. :D ...Exω κατσει πανω τους πανω απο 69 φορες..Ουτε απο πετρα να τανε.. ;D Σεξουαλικά υπονοούμενα? :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Αμάν πια βρε ξάδερφε του εξαδέλφου... Τι θα γίνει με την περίπτωση σου ;D Πότε θα κατέβεις προς τα κάτω να κάνουμε μια μπάντα; Τα ανεβάζεις, τα ακούμε, μας φτιάχνεις αλλά δεν έρχεσαι να τα βαρέσουμε ;D ;D ;D Έχω και μια ιδέα του σατανά... Γκρουπ μαζί με Nestor Apos και LK- και νομίζω ότι έχω πρόχειρο ένα όνομα που θα αντικατοπτρίζει τον... μουσικό προσανατολισμό. Τι θα έλεγες για... Sex Symbols ;D ;D ;D ;D ;D ;D ; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nuno Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Μακράν ο αγαπημένος μου noizας μουσικός Χίλια μπράβο, αν και με αυτά που ανεβάζεις αργά ή γρήγορα θα το παρατήσουμε το άθλημα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Σας υπερευχαριστω S3nTiNeL,nuno! Δε σας κρυβω οτι η αποδοχη απο καποιους αυτου το κλασσικου hard rock που υπεραγαπω, μου δινει ΜΕΓΑΛΗ χαρα! Να ειστε καλα! @Τerry,εγω γκρουπ μ αυτους δεν κανω. Αμα ειναι να λεμε 6 η ωρα προβα και να ρχονται 7 παρα τεταρτο γιατι ''κατι τους ετυχε''... (βλ. μεσοφούστανο).. :P Ασε που στα λαιβ θελουν 40 λεπτα διαλειμμα για να μαζεψουν την πετονια... ;D GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 @Τerry,εγω γκρουπ μ αυτους δεν κανω. Αμα ειναι να λεμε 6 η ωρα προβα και να ρχονται 7 παρα τεταρτο γιατι ''κατι τους ετυχε''... (βλ. μεσοφούστανο).. :P Ασε που στα λαιβ θελουν 40 λεπτα διαλειμμα για να μαζεψουν την πετονια... ;D Καταρχάς εγώ και ο Nestor Apos δεν χρειαζόμαστε πρόβα, οπότε το 1ο επιχείρημα καταρρέει. 2ον Η συνέπεια δεν συμβάδιζε ποτέ με το ταλέντο, οπότε είναι λογικό στην ορισθείσα για τις 6 πρόβα, εγώ να εμφανιστώ στις 10 και ο Nestor Apos στις 6 , αλλά την άλλη ημέρα ;D. Τέλος εγώ θα δεχθώ την πρόταση του Terry , υπό τον όρο στο γκρούπ να τραγουδάω! :D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theoctapus Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Όχι ρε φίλε, τι είπες τώρα. Εξαιρετικό. Πολύ uplifting. Εσύ αγόρι μου γεννήθηκες λάθος εποχή (και χώρα for that matter). Κανά live βρε παιδιά......τώωωωωωρα...... Ο Αριστοτέλης γίνεται κτήμα του Γερμανού που τον μελετά, όχι του Έλληνα που τον αγνοεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Καταρχάς εγώ και ο Nestor Apos δεν χρειαζόμαστε πρόβα, οπότε το 1ο επιχείρημα καταρρέει. 2ον Η συνέπεια δεν συμβάδιζε ποτέ με το ταλέντο, οπότε είναι λογικό στην ορισθείσα για τις 6 πρόβα, εγώ να εμφανιστώ στις 10 και ο Nestor Apos στις 6 , αλλά την άλλη ημέρα ;D. Τέλος εγώ θα δεχθώ την πρόταση του Terry , υπό τον όρο στο γκρούπ να τραγουδάω! :D Γκρούπις θα έχουμε? ;D Κανά live βρε παιδιά......τώωωωωωρα...... Ετοιμάζεται Supergroup. Δες πιο πάνω. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση