Papagios Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Γράφω εκ μέρους ενός αριστερόχειρα φίλου μου. Θέλει μια στρατ αλλά δεν υπάρχουν πολλές επιλογές ποια θα του προτείνατε στα 500 με 600 ευρώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papagios Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Κάνεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα, οι μεξικάνικες Fender είναι σε αυτά τα λεφτά, τις έχει κοιτάξει? ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Aν η fender δεν είναι μονόδρομος για τον φίλο σου,μπορεί να κοιτάξει και κατά Ibanez μεριά.Νομίζω από αριστερές έχει τη μεγαλύτερη ποικιλία σε σπεκς αλλά και σε χρώματα (αν δε σε πειράζει το superstrat σώμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papagios Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Καλές είναι οι μεξικανικές; όχι είναι κολλημένος με τις στρατ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Progduct Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Έχω μια japan εγώ,αν θές στείλε μου ένα π.μ. να τα πούμε! Another perfect day And I will hide away... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Η μοναδικη λυση ειναι η fender mexico standard αλλιως υπομονη για highway one (american). Ψαξε και στις αγγελιες του noiz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papagios Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Και αυτή η standard αξίζει η να μαζέψει και αλλά για την highway? Οι διάφορες θα δικαιολογούσαν τη διαφορά τιμής η επειδή κατασκευάζεται στην αμερική είναι ακριβότερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DAK Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2011 Δεν εχω παιξει με την mexico standard αλλα η highway one εχει: καλυτερο hardware δηλαδη κλειδια γεφυρα κλπ, καλυτερους μαγνητες, nitro finish και αξιολογη ταστιερα με μια λεπτη στρωση λουστρου γενικα ειναι ενα προσεγμενο οργανο. Εγω ψηφιζω highway one. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση