Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Αν και κατά τη γνώμη μου αυτό είναι από τα κομμάτια που δεν τα αγγίζεις , καλά έκανες και το άγγιξες! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Μου αρεσε πολυ. Πιστο παιξιμο. Βρες τωρα και εναν να γραψει φωνη να το γουσταρουμε ακομα πιο πολυ. Το back που το βρηκες? Ειναι πολυ καλο-Δε μας το δινεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Πολυ ωραια παιγμενο.Η κιθαρα κοβει.Ευγε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους για την ακρόαση :) @LK: Και πόσο μάλλον να το αγγίξεις με τραζνιστοράτο ενισχυτή ;D @solega:Μακάρι να έβρισκα κάποιον! here is the link http://www.guitarbackingtrack.com/play/whitesnake/still_of_the_night.htm it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Το backing track το ανέβασα στο προηγούμενο ποστ μου για όποιον ενδιαφέρεται ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση