Vasmar Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Το πρώτο κλιπ που ανεβάζω μετά τις πανελλαδικές ;D http://www.box.net/shared/xqdxtu857ioljiv52qd5 (υπερβαίνει τα 6mb) Η κιθάρα δική μου,τα υπόλοιπα backing track. Ο ήχος αποτέλεσε challenge για 'μένα καθώς είναι ηχογραφημένο όλο με τρανζιστοράτο marshall mg (πλην των καθαρών που είναι guitar rig)!!! Τέλος εποχής των transistor για εμένα,με την ηχογράφηση αυτή να αποτελεί το κλείσιμο ;D Τα σχόλιά σας παρακαλώ επί παντός επιστητού ;) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 εγω γουσταρα και αυτό είναι που έχει σημασία ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Nice! Κι εγώ γούσταρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
freerock1974 Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Ηοly shit! ΑΨΟΓΟΣ! Συνεχισε φιλε μου,ετσι γερα! GROOVEYARD RECORDS - SUPER VINTAGE - WELCOME TO MOJO LAND Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Το πρώτο κλιπ που ανεβάζω μετά τις πανελλαδικές ;D Tι είσαι μαθητής ή καθηγητής-διορθωτής γραπτών? Ότι κι' αν είσαι απ' τα 2, είσαι κιθαρισταράς. :) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Χαίρομαι που σας άρεσε!! @freerock:Με τιμά που με σχολιάζει ένας ειδικός του είδους ;) @Nestoras:Ευχαριστώ για την ακρόαση!Είμαι(ήμουν δηλαδή!) μαθητής :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Ευγε! Τρεμε Sykes Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 αχ τι σου είναι τα νιάτα :D :D :D μπράβο, είσαι ωραίος 8) 8) 8) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Ωραίος! Και τρανζιστορικός! www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vasmar Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ πολύ και τους πιο πρωινούς τύπους! :) it's all about balance... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση