Προς το περιεχόμενο

Fender Super Reverb


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Άν είναι silverface λογικά θα πρέπει να έχει master volume με pull-boost επάνω (σ.σ. υπάρχουν και οι κλασσικές εκδόσεις non-master που κυκλοφόρησαν από το 1968 ως το 1975).

 

Για την ιστορία η Fender προσέθεσε ένα επιπλέον ποτενσιόμετρο για τα μεσαία στο κανάλι Normal στα μέσα του 1978 ανεβάζοντας παράλληλα τη συνολική ισχύ στα 70 watts/RMS.

 

f2_f.gif

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά με αυτόν τον ενισχυτή παίζεις τα πάντα, είναι από τα καλύτερα κομμάτια αλλά λόγω πληθώρας μετάχειρων που ειδικά στην Ελλάδα υπάρχουν (ένα από τα καλύτερα μπουζουκοενισχυτόνια) δεν θα πιάσει τιμή.

Πές του φίλου σου να να τον σινιάρει και θα έχει έναν ενισχυτή για άλλα τόσα χρόνια που είναι ένας χαμαιλαίων.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απορω πως δεν εχει απαντησει ακομα ο Superfunk... ;D ;D ;D ;D ;D

 

Ειχα γραψει καποτε ενα αρθρο για τους παλαιους Φεντερ ενισχυτες αλλα δεν μπορω να το βρω... :)

 

Και μου εχει αναθεσει να του βρω μια τιμη στην οποια θα μπορει να τον πουλησει...ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ REISSUE ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ...ευχαριστω προκαταβοληκα...

 

εξαρταται απο την κατασταση,ΣΙΓΟΥΡΑ ομως θα θελει αλλαγη πυκνωτων και λυχνιων.

 

Υπολογιζω οτι θα ειναι ασημενια πλακα...οποτε χοντρα χοντρα αν ειναι του 68-69 (με ασημενια μπορντουρα ) κανα 1000αρικο,70-74 χωρις master volume γυρω στα 700 ευρω & απο 75 και μετα με UL transformers & master volume γυρω στο 500ρικο  ειναι καλα,αν φοραει JBL προσθεσε 200 ευρω,γενικα αν και ειναι κατασκευαστικα πολυ καλυτεροι απο την μεγαλυτερη πλειοψηφια των ενισχυτων που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη στην αγορα,το μεγαλο κοστος αναπαλαιωσης,το μεγαλο βαρος τους και το γεγονος οτι ...βρωμαει ο τοπος απο δαυτους,ειδικα στην Ελλαδα,δεν τους δινει καποια ιδιαιτερα μεγαλη αξια.....αν ψαξεις μπορεις να τους βρεις ακομα φθηνοτερα απο τις τιμες που σου γραφω παραπανω (πριν απο 2 χρονια πηρα εναν...mint Pro Reverb του 72 (ο ιδιος ενισχυτης με 2 12αρια) 450 ευρω.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου