Προς το περιεχόμενο

"Roger Waters - The Wall" live στην Αθήνα 8-9-12 Ιουλίου 2011

Papalampraina

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ηταν σιγουρα το καλυτερο καλλιτεχνικο γεγονος της ζωης μου...

χωρίς να σε ξέρω χαίρομαι πολύ για την εμπειρία σου

πάντα έχει τεράστια σημασία το context μέσα στο οποίο ζούμε το Α ή Β γεγονός

η αντίθεση ανάμεσα στη φαυλότητα και μιζέρια της θητείας και στο μεγαλείο της συναυλίας πιθανότατα ξεπερνά αυτό που λέμε "μέρα με νύκτα"

πολύ αμφιβάλλω αν κάποιος απόλαυσε τη συναυλία περισσότερο από σένα όλο το τριήμερο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 310
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Εδώ και καμιά εικοσιπενταριά σελίδες έχω παρατήσει το θρεντ αλλά κάνοντας κλικ στο "τελευταίο ποστ" έπεσα πάνω σε αυτό του φοβερού Neeq. Ωραίος. Πολύ. :)

Κι εγώ που δεν πήγα στη συναυλία γιατί δεν με ενδιέφερε συγκινήθηκα με αυτό που διάβασα από τον Νικ .......................τελικά σε συτό μετράει η μουσική ,μόνο σε αυτό ,την ανάγκη να τα κάνεις π@τ@να ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι τελειωμένο .

Νικ σου εύχομαι τα καλύτερα  8)

No one wants an alien

Εδώ και καμιά εικοσιπενταριά σελίδες έχω παρατήσει το θρεντ αλλά κάνοντας κλικ στο "τελευταίο ποστ" έπεσα πάνω σε αυτό του φοβερού Neeq. Ωραίος. Πολύ. :)

+1 ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Θέλεις και εσύ όταν πας φαντάρος να διαβάζεις σε όλη τη θητεία σου Ουμπέρτο Έκο και να ακούς Floyd; Να μας το πεις να σου φέρουμε στο πρώτο επισκεπτήριο τα απαραίτητα εφόδια.

Προς το παρόν, πάρε ένα ωραιότατο -1, λόγω προσπάθειας απαξίωσης σειράς εμπεριστατωμένων απόψεων και επίδειξης προσωπικής εμπάθειας, κατά το σύνηθες.

@neeq

Μπράβο για την επιμονή σου να πάρεις την αδειούλα ακριβώς τότε που ήθελες. Όλοι όσοι πήγαμε στρατό έχουμε να θυμηθούμε τέτοιες ιστοριούλες άγχους και μάλιστα για πολύ πιο ασήμαντες αφορμές.

Mea Culpa

Ναι,το βλέπω σχεδόν σε όλους αυτό..και λόγω μονάδας είναι λίγο έντονο το άγχος θα πάρω δε θα πάρω άδεια τότε που τη χρειάζομαι..αλλά δεν ήταν αυτό το κεντρικό θέμα του ποστ μου..

Ναι,το βλέπω σχεδόν σε όλους αυτό..και λόγω μονάδας είναι λίγο έντονο το άγχος θα πάρω δε θα πάρω άδεια τότε που τη χρειάζομαι..αλλά δεν ήταν αυτό το κεντρικό θέμα του ποστ μου..

Ω.. ποιο ήταν τότε;

Mea Culpa

trolley@ αν σε κέρναγα  εισιτήριο  και  εφόσον είχες  και το χρόνο και την καλή διάθεση και παρακολουθούσες εν τέλει το live , θα εξέφραζες  τις ίδιες ή παρόμοιες  απόψεις επί του θέματος  ή θα προσπερνούσες..... 

Αν θες απαντάς 

rust never sleeps

trolley@ αν σε κέρναγα  εισιτήριο  και  εφόσον είχες  και το χρόνο και την καλή διάθεση και παρακολουθούσες εν τέλει το live , θα εξέφραζες  τις ίδιες ή παρόμοιες  απόψεις επί του θέματος  ή θα προσπερνούσες.....  

Αν θες απαντάς  

Φίλε igbesios, είναι σαφές ότι όσοι παρακολούθησαν το live έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με όσους το παρακολούθησαν. Το debate που γίνεται στο thread είναι αν αυτό το πλεονέκτημα έχει καθοριστική σημασία (πρώτον) και αν μπορεί να καλυφθεί από την παρακολούθηση της μαγνητοσκοπημένης εκδοχής της συναυλίας (δεύτερον). Δεν δικάζεται κανείς για τις προτιμήσεις του, κουβέντα κάνουμε.

Εγώ δεν είπα πουθενά ότι αυτοί που πήγαν, κακώς το έπραξαν - προς Θεού..! Είπα μόνο ότι η συναισθηματική φόρτιση είναι κακός σύμβουλος για την αξιολόγηση οποιουδήποτε event και ότι η απόσταση της αποχής έχει και αυτή την αξία της στη διαμόρφωση γνώμης. Επίσης είπα ότι θα το δω σε Blu-Ray και (κάποιοι) πέσαν πάνω μου να με προϊδεάσουν με τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία θα είναι κατώτερη (που το ξέρουν;). Γι' αυτό γίνεται και ο (λίγος) χαβαλές.

Κατά τα άλλα, καλά να είναι ο Waters, να τα εκατοστήσει και να κάνει ωραίες δουλειές... εγώ πιστεύω μάλιστα ότι μπορεί να κάνει και καινούργιες ωραίες δουλειές.

Υ.Γ. Σε παίζω στα ίσα στοίχημα ότι μερικοί από αυτούς που πήγαν, όταν δουν τη δουλειά σε Blu-Ray θα ξενερώσουν με κάποια πράγματα. Ας περιμένουμε να τα ξαναπούμε τότε.

Mea Culpa

Επίσης είπα ότι θα το δω σε Blu-Ray και (κάποιοι) πέσαν πάνω μου να με προϊδεάσουν με τη βεβαιότητα ότι η εμπειρία θα είναι κατώτερη (που το ξέρουν;). Γι' αυτό γίνεται και ο (λίγος) χαβαλές.

Kαι για να συνεχίσω τον χαβαλέ, θα υποστηρίξω ότι στο blu-ray θα έχεις την "εμπειρία" και την οπτική γωνία που θέλει να σου περάσει ο σκηνοθέτης...δεν είναι πάντα κακό...καμμιά φορά, είναι και καλύτερο από τη πραγματικότητα, ίσως όμως όχι για events σαν αυτό της περασμένης βδομάδας του Waters ;)

Υ.Γ. Σε παίζω στα ίσα στοίχημα ότι μερικοί από αυτούς που πήγαν, όταν δουν τη δουλειά σε Blu-Ray θα ξενερώσουν με κάποια πράγματα. Ας περιμένουμε να τα ξαναπούμε τότε.

YΓ και εγώ σε παίζω στοίχημα ότι όχι...Άσε που εγώ, όταν αγοράσω το blu-ray θα έχω ΠΙΟ αντικειμενική άποψη από εσένα...γιατί θα έχω δεί και τα 2 ;D ;D

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου