Guru nikodemos Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Παναγιώτη εγώ σε ευχαριστώ...και για την εμπιστοσύνη σου αλλά κυρίως για την συμμετοχή σου σε αυτές τις συζητήσεις.... :) Ξέρω πως δεν μίλησες για διαφορές σε ποιότητα ήχου, αλλά έδωσες εντέχνως την ευκαιρία να θεσουμε αυτή την σημαντική διαχωριστική γραμμή που πολύ όμορφα και επιγραμματικά παρέθεσες στο τελευταίο ποστ. check my websitehttps://www.mixingnik.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2011 Για να δώσω άλλη μια παράμετρο στο θέμα (ή κοινώς για να ξεχειλώσω κι αλλό το θέμα του OP ;D ), να πω ότι υπάρχει και η λύση του εξωτερικού εγγραφέα. Εκεί υπάρχουν πολλές επιλογές: CD recorders (το alesis masterlink έχει πολύ καλή φήμη), dsd (πχ mr-1000), tape recorders (συνήθως 1/4" από mci, studer, revox κλπ) και άλλες. Εγώ τον τελευταίο καιρό προσπαθώ να γράψω τις μίξεις μου σε ένα revox a77 1/4" αλλά μάλλον το μηχάνημα θέλει εγχείρηση και δεν τα 'χω καταφέρει ακόμα. Τα παραπάνω τα αναφέρω έτσι απλά σαν τροφή για προβληματισμό, νηστεία και προσευχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση