manuchao1991 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Kαλησπερα παιδια,επαναφέρω το θεμα μιας και θελω να ρωτησω κατι. Θελω να να φέρω απο την αθηνά εναν λαμπάτο 23κιλα με κτελ. Θα είμαι και εγω στο κτελ μεσα. Πρεπει να τον πακεταρω κάπως γιατι δεν εχει ουτε καν θηκη.Και πρεπει να βγαλω και τις λάμπες πριν?ευχαριστω πολυ. η να μην το προσπαθήσω καν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2011 ποιος ενισχυτης ειναι ? εγω π.χ. που πηγαινοφερνω συχνα εναν bugera v22 (που ειναι λαμπα) απλα τον τυλιγω με μαυρη πλαστικη σακουλα και με αφρολεξ που ειχε το κουτι του μεσα.....δεν εχει παθει τιποτα.... ουτε τις λαμπες βγαζω ουτε τιποτα.......αλλα λογικα εσυ θα πρεπει να προσεξεις στο πακεταρισμα περισσοτερο γιατι θα κανει μαλλον πολλες ωρες στην μπαγκαζιερα του λεοφωρειου ε ? think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση