Προς το περιεχόμενο

James Tyler guitars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όσο τέλεια και να τη σετάρει..άμα δεν είσαι μπροστά να κάνετε τις διορθώσεις, δεν τη σετάρει για σένα. Σετάρισμα δια τηλεφώνου (έστω μέσω Internet), εγώ δεν το καταλαβαίνω.

αυτο ακριβως θελω να πω και πιο πανω οτι ΟΣΟ καλος μαστορας και να ειναι και ΟΣΟ καλη δουλεια και να κανει αμα το οργανο ΔΕΝ ειναι στα μετρα τα ΔΙΚΑ ΣΟΥ δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑΣ λογος να δωσεις ενα σκασμο λ7

και για να απαντησω σε αυτους που λενε για shur κ.τ.λ. ξεχνατε νομιζω οτι υπαρχει και το promotion στην μεση ??

αμα ημουν και εγω μεγαλος κιθαριστας και μου λεγανε οτι θελουμε να παιξεις με τις ταδε κιθαρες και θα παρεις τοσα (και με σεταπ πανω μου) δεν νομιζω να υπηρχε καποιος που θα αρνουταν να τις χρησημοποιησει - και θα λεγανε και τα καλυτερα λογια

προσωπικα πιστευω οτι οι μεγαλοι κιθαριστες που αναφερατε πριν αμα τους λεγανε οτι δεν σας δινουμε τιποτα απο promotion και να βγητε να παιξετε οπως γουσταρετε ο καθενας θα εβγαινε με την tele του με την strat του ή με την gibson του

think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band

Terry rules the bass

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 9 μήνες αργότερα...
  • Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Παλιό θεματάκι που αξίζει τον κόπο για περαιτέρω σχόλια.

Καταρχάς οι περισσότεροι από σας γνωρίζετε ήδη πως ο Τζίμης επανέφερε τα φεντεροειδή Classic και Tylerbaster και τους προσέθεσε λίγο "μπέϊκον".

Αυτό που δεν ξέρετε είναι πως ένα νέο μοντέλο Ultimate Weapon βρίσκεται ήδη στα σκαριά, φτιαγμένο αποκλειστικά για metal & shred καταστάσεις και το οποίο διαφέρει αρκετά από το original εμφανισιακά αφού η ταστιέρα από τριανταφυλλιά περιλαμβάνει 24 τάστα, AANJ και reverse tilt-back headstock.

DSCF1662.jpg

DSCF1661.jpg

DSCF1658.jpg

DSCF1657.jpg

DSCF1656.jpg

DSCF1655.jpg

DSCF1654.jpg

DSCF1653.jpg

DSCF1652.jpg

Να σημειωθεί τέλος πως ο Τζίμης ξεκίνησε ήδη τις μετακομίσεις αφού το εργοστάσιο που διατηρεί στο Van Nuys από το 1972 είναι πολύ μικρό για να ανταπεξέλθει στη μεγάλη ζήτηση. Έτσι αποφάσισε να μεταφέρει την παραγωγή κοντά στην κοιλάδα του San Fernando σ' έναν νέο ιδιόκτητο χώρο 4 φορές μεγαλύτερο από το εργοστάσιο της Sepulveda Boulevard.

Ιδού και μερικές φωτό από το νέο Tyler custom shop:

New-Building-2962sm-300x200.jpg

New-Building-2965sm-300x200.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου