Προς το περιεχόμενο

James Tyler guitars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το headstock της τελε ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ αλλα ΜΟΝΟ πανω σε τελε....

Αν είχε καθιερωθεί το αρχικό 3+3 "snakehead" headstock των πρωτοτύπων Esquire, πάλι το ίδιο θα έλεγες. Θέλω να πω ότι μας φαίνεται όμορφο αυτό που έχουμε συνηθίσει.

Όσο για τις τιμές των Tyler, ή αντίστοιχες των Anderson, Suhr, Grosh, Melancon, κλπ, ας έχουμε πάντα στο μυαλό μας τον νόμο του diminishing return. Προφανώς μια Tyler δεν είναι 4 φορές "καλύτερη" από μια American Standard. Για την ακρίβεια, το συγκεκριμένο επιχείρημα δεν έχει καν νόημα. Υπάρχουν χιλιάδες μουσικοί που παίζουν με τέτοιες κιθάρες και θα υπέθετα ότι είναι προφανές ότι κάτι παραπάνω βρίσκουν (για τις δικές τους ανάγκες και γούστα) για να τις προτιμούν.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

προφανές ότι κάτι παραπάνω βρίσκουν (για τις δικές τους ανάγκες και γούστα) για να τις προτιμούν.

Σαφως,εδβ υπαρχουν παικτες που αν η κιθαρα δεν κανει 20.000 ευρω ουτε που την ακουμπανε (οσοι παιζουν με pre CBS Fender)....στους μπουτικαδες θα κολλησουμε? ;D ;D

εγω παντως αν ηταν να δωσω τοσα λεφτα για βιδωτη κιθαρα (οχι πως θα τα εδινα ποτε αλλα λεμε αν ο αλλος μου ειχε κολλησει τη Μπερετα στο κεφαλι.. ;D) θα τα εδινα στο Fender Custom Shop... ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

• Guru

πολυ καλες κιθαρες οι tyler, αλλα και μ αυτες ισχυει οτι και με ολες τις αλλες high end μαρκες τοσο σε κιθαρες οσο και σε ενισχυτες: η καθε μαρκα εχει τον ηχο της, και ειναι θεμα γουστου, ψαξιματος και οχι τοσο τιμης το τι θα προτιμησεις. το να βρεθεις τελικα δηλαδη με μια καλη μεξικανικη η γιαπωνεζικη fender αντι για μια tyler (η tom anderson η suhr η κατι παραπλησιο) δεν ειναι καθολου απιθανο. ειναι σαν να προτιμας εναν μετριο ενισχυτη fender (ας πουμε) απο ενα boogie η bogner, ειναι καθαρα θεμα γουστου..

Σουπερ κιθαρες!! Εχω παει 2 φορες στην εκθεση στην Αμερικη που εχεις το πλεονεκτημα να συγκρινεις, και ισως να ειναι και λιγο πανω απο ANDERSON,SUHR,GROSH,MELANCON (παντα

κατα τη γνωμη μου ;) )

Εκανα τοτε και το λαθος να βαλω και την fender custom shop μου για αντιπαραθεση και γυρισα πισω με κατω τα αυτια....

Συμπερασμα, αριστες κιθαρες, αξιζουν τα λεφτα τους και απο εκει και πανω ειναι μονο

καποιοι κατασκευαστες οι οποιοι ομως ζητουν και οτι θελουν (GUSTAVSSON, DETEMPLE, D'PERGO.....) τις οποιες αρκει μονο να κοιτας...........

ΠΡΩΤΑ Ο ΗΧΟΣ!

πολυ καλες κιθαρες οι tyler, αλλα και μ αυτες ισχυει οτι και με ολες τις αλλες high end μαρκες τοσο σε κιθαρες οσο και σε ενισχυτες: η καθε μαρκα εχει τον ηχο της, και ειναι θεμα γουστου, ψαξιματος και οχι τοσο τιμης το τι θα προτιμησεις. το να βρεθεις τελικα δηλαδη με μια καλη μεξικανικη η γιαπωνεζικη fender αντι για μια tyler (η tom anderson η suhr η κατι παραπλησιο) δεν ειναι καθολου απιθανο.

Ακριβως,γουστα ειναι αυτα,εμενα π.χ. ποτε δεν μου "ειπαν" κατι κιθαρες αντιγραφα Φεντερ απο τους "μπουτικ" κατασκευαστες (ANDERSON,SUHR,GROSH,MELANCON κτλ) γιατι απλα δεν ειχαν το "feel" και την εμφανιση μιας Fender,για αυτο και αυτες που "φτιαχνω" εγω απο parts  μπορει να μην ειναι αλλα...ΜΟΙΑΖΟΥΝ με Fender....απλα με τα specs που θελω....εξαλλου μη τρελλαθουμε κι ολας για bolt on κιθαρες μιλαμε... ;)  ,απο εκει και περα to each his own  (αν & πρεπει να την εχουμε κανει αυτη την κουβεντα καμμια...200αρια φορες εδω μεσα....  ;D)

Πάντως sf το headstock από tele σε μαύρο χρωματάκι με maple ταστιέρα και σώμα strat σε μαύρο (κι άραχνο :P) χρώμα μαζί με ασημένιο pickguard μια χαρά θα ήταν ;)

• Guru
Ακριβως,γουστα ειναι αυτα,εμενα π.χ. ποτε δεν μου "ειπαν" κατι κιθαρες αντιγραφα Φεντερ απο τους "μπουτικ" κατασκευαστες (ANDERSON,SUHR,GROSH,MELANCON κτλ) γιατι απλα δεν ειχαν το "feel" και την εμφανιση μιας Fender,  Grin)

παντως κι ο μανωλης (στο βιντεο της πρωτης σελιδας - που ειμασταν συγκατοικοι οταν ειχε παρει την tyler) της ιδιας γνωμης ειναι τελικα. καποια στιγμη την εδωσε την tyler αν και μονο καλα λογια ειχε να πει γι αυτην

παντως tyler + ο tophat του βιντεο + μανωλης = σκοτωναν ... καποια στιγμη ειχε 2 bogner σπιτι, ενα dual caliber, μετα πηρε κατι παλιες κεφαλες marshal.. σε ολους η tyler #@$@$#

Δεν μπορώ να καταλάβω δηλ. τι παραπάνω θα έκανε ο Tayler σε μια κιθάρα με τα specs που εγώ θα διάλεγα από αυτή που θα έφτιαχνα ο ίδιος ?

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Καμμια 30αρια φορες καλυτερο σετ απ εχει,αλλα αυτο φτιαχνεται αν θελεις ;)

Κατα τα αλλα προκειται για πολυ καλα κατασκευασμενο οργανο με προσοχη στη λεπτομερεια και μια και ο περισσοτερος κοσμος θελει να αγοραζει ετοιμα οργανα μια καλη προταση για καποιον που θελει κατι διαφορετικο σε στυλ Fender.

παντως κι ο μανωλης (στο βιντεο της πρωτης σελιδας - που ειμασταν συγκατοικοι οταν ειχε παρει την tyler) της ιδιας γνωμης ειναι τελικα. καποια στιγμη την εδωσε την tyler αν και μονο καλα λογια ειχε να πει γι αυτην

γενικα συμβαινει συχνα αυτο....η επιστροφη στις ριζες...μετα τα κυριλικια... ;D...αλλωστε υπαρχουν και αλλοι κατασκευαστες που στην ουσια φτιαχνουν ακριβη αντιγραφα vintage Fender (Danocaster,Nash,Haar etc) για οσους θελουν κατι "μπουτικ" με σουπερ σετ απ και κατασκευη....και εμενα ενας φιλος μου εδωσε την Melancon του και τωρα παιζει με μια strat του 73 με ..2 ποντους neck pocket gap & στραβο pickguard.... ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου