Προς το περιεχόμενο

James Tyler guitars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 41
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Νομιζω οτι στην αρχη χρησιμοποιουσε οπως και σχεδον ολοι οι μπουτικαδες Warmoth parts,τωρα πια νομιζω οτι τα φτιαχνει μονος του,παντως ειναι luthier πραγματικος ο τυπος ,φτιαχνει δηλ και κανονικες κιθαρες οχι μονο leggo.... ;D

Ουσιαστικα ηταν ο πρωτος που προσεφερε "ετοιμες" strat style "πειραγμενες" κιθαρες στα 80s & ετσι καλυψε μια αναγκη που δεν καλυπτονταν απο ετοιμες κιθαρες στην αγορα εκεινη την εποχη (μεχρι τοτε οι κιθαριστες απλα καταστρεφανε τις vintage Fender τους με μοντερνο hardware & διπλους... :'() 

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτή η δεκαετία..... 80s

Προχτές βρήκα parts από μια Fender strat Japan που είχα στο πατρικό μου (από τότε) και το μανίκι μου φάνηκε μικρό, το βάζω δίπλα δίπλα με ένα USA και πράγματι ήταν μικρότερο μετά το βάζω δίπλα σε μια Gibson και ναι ήταν στην ίδια κλίμακα.... Αν είναι δυνατόν !!!

SF το έχεις ξαναδεί ? Νομίζω ότι και μερικές Squire ήταν έτσι.

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Καποια ..παιδικα (student)  μοντελλα ειχαν οντως κοντη κλιμακα.

Αυτό με το τέλειο set up μου δημιουργεί την εξής σκέψη. Αυτός την σετάρει ΤΕΛΕΙΑ εκεί στο Αμέρικα και στην στέλνει με αεροπλάνο οπότε κατα πάσα πιθανότητα ΤΕΛΕΙΟ set up πάπαλα. Και το άλλο,λίγο άκυρο, που το έχω καημό... Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να κόψεις ένα καταραμένο nut??? έχουν περάσει απο τα χέρια μου απο 70€ μέχρι 6500€ όργανα και πραγματικά ΚΑΝΕΝΑ δεν είχε τέλεια κομμένο nut.

ενταξει δεν μιλαω μονο για relief & intonation κυριως για εκπληκτικη ταστοδουλεια και nut μιλαω, 

Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να κόψεις ένα καταραμένο nut???

ΤΕΛΕΙΑ?

Αρκετα,πρεπει να ξερεις τι κανεις....& να εχεις και τα σωστα ΕΡΓΑΛΕΙΑ ακομα και...εγω...ο βασιλιας του do it yourself  ;D ;D σε μαστορα τα δινω τα nut μου ;)

Αυτό με το τέλειο set up μου δημιουργεί την εξής σκέψη. Αυτός την σετάρει ΤΕΛΕΙΑ εκεί στο Αμέρικα

Αυτό που πρέπει να σου δημιουργεί σκέψεις είναι ότι...όσο τέλεια και να τη σετάρει..άμα δεν είσαι μπροστά να κάνετε τις διορθώσεις, δεν τη σετάρει για σένα. Σετάρισμα δια τηλεφώνου (έστω μέσω Internet), εγώ δεν το καταλαβαίνω.

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ουσιαστικα ηταν ο πρωτος που προσεφερε "ετοιμες" strat style "πειραγμενες" κιθαρες στα 80s & ετσι καλυψε μια αναγκη που δεν καλυπτονταν απο ετοιμες κιθαρες στην αγορα εκεινη την εποχη (μεχρι τοτε οι κιθαριστες απλα καταστρεφανε τις vintage Fender τους με μοντερνο hardware & διπλους... :'() 

Aν δεν κάνω λάθος η charvel ήταν η πρώτη εταιρία (τότε ήταν ακόμη στα επίπεδα μικρού μαγαζιού για modifications)και μετά άρχισε να προσφέρει τις λεγόμενες superstrat (fender με διπλούς και floyd rose τρέμολα στην ουσία)ότε και έγινε ''κανονική'' εταιρία.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου