oselifer Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Τελικά πήρα τους antiquity. 128 ευρώ μου πήγανε απο αμέρικα. Είναι εύκολο να τους βάλω μόνος μου;Βγάζω τον παλιό κολλάω τον καινούριο και τελειώσε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Τελικά πήρα τους antiquity. 128 ευρώ μου πήγανε απο αμέρικα. Είναι εύκολο να τους βάλω μόνος μου;Βγάζω τον παλιό κολλάω τον καινούριο και τελειώσε; σε 330? ΜΕΓΑΛΟ πακετο. οποτε κανε καλυτερα αυτο www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Αν κάνω αυτό που λέει στο 3ο βίντεο την γείωση πως θα την φτάσω να την ακουμπήσω στο pot; Δε θα βάλω γείωση; Ο παλιός μαγνήτης έχει ένα μαύρο καλώδιο και πάει κατευθείαν στο pot απ'οσο μπορώ να δω..Πως γειώνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 αν ακολουθησεις το 3 βιντεο δεν χρειαζεται να κολλησεις τιποτα στα ποτ. γιατι προβληματιζεσαι? απλως κοιτα τα χρωματα των καλωδιων σου και συνδεσε τα με αυτα που αντιστοιχουν στον παλιο μαγνητη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Αν κάνω αυτό που λέει στο 3ο βίντεο την γείωση πως θα την φτάσω να την ακουμπήσω στο pot; Δε θα βάλω γείωση; Ο παλιός μαγνήτης έχει ένα μαύρο καλώδιο και πάει κατευθείαν στο pot απ'οσο μπορώ να δω..Πως γειώνεται; Φτάνει η παλιά γείωση. Εσύ ενώνεις την παλιά με την καινούργια. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oselifer Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Ο παλιός έχει 2 καλώδια άσπρο κόκκινο και τη γείωση του ενώ ο καινούριος 1. Τι θα συνδέσω; Βάζω μια φωτογραφία για να μου πείτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
E.G. Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2011 2 εχει, ασπρο και κοκκινο. κοιτα στην εταιρια, λογικα το ασπρο ειναι η γειωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση