Προς το περιεχόμενο

Φιλαράκι cover

JOHNNYwXw

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβος εδω ειναι το θεμα...Οτι γραφω εδω μεσα ειμαι ετοιμος να το στηριξω και να το τεκμηριωσω εχοντας σπουδασει μουσικη και εχοντας δουλεψει σαν μουσικος....ετσι νομιζω αποκτω αποψη...το αν ο λογος μου περνα η οχι...αλλου παπα ευαγγελιο...

Ποιός είσαι τελικά έχω σπάσει το κεφάλι μου... Ποιό τεράστιο ταλέντο και προσωπικότητα έχει Νίκνέιμ στο νόιζ warwickplayer ?

Πές μας το όνομά σου... ¨Εχω ήδη υποψιαστεί Πίτερ Πάρκερ , Κλάρκ Κεντ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 74
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ειρωνία βλέπω Εδώ--->και όλα αυτά στη πρώτη σελίδα  ;)

Λάθος βλέπεις...οι "ψαροκασέλες" είναι συγγενικό σχόλιο άσχετο με το κομμάτι του ΟΡ (άσε που δεν το σχολιάσε -δικαίως- καν)....όλα τα υπόλοιπα ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι ειρωνικά...αρκεί να ξαναδιαβάσεις την απάντηση του ΟΡ για να διακρίνεις τον ώριμο διάλογο ;)

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Ποιός είσαι τελικά έχω σπάσει το κεφάλι μου... Ποιό τεράστιο ταλέντο και προσωπικότητα έχει Νίκνέιμ στο νόιζ warwickplayer ?

Πές μας το όνομά σου... ¨Εχω ήδη υποψιαστεί Πίτερ Πάρκερ , Κλάρκ Κεντ...

Όχι δε βλέπω καμία ειρωνία εκει.

Δεν θα γραψω τιποτα...απαντας στον εαυτο σου

I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!!

Παιδιά (μικρά και μεγάλα)

Για άλλη μια φορά μπήκε ένα μέλος (με προΐστορία σε γκρίνια που του έκραξαν το κομμάτι, όπως κι αν ήταν). Ας μη ξεχειλώνουμε τα πάντα ας προσπαθούμε να είμαστε λίγο πιο ευγενικοί γενικά ή αν δεν έχουμε κάτι να πούμε να το αφήνουμε να πέσει.

Θα κλειδώσω το θέμα γιατί δίνεται πολύ συνέχεια χωρίς κάποιο παραπάνω λόγο. Το μέλος μπορεί και να έχει ήδη ζητήσει να του κλείσουν το λογαριασμό οπότε δεν είναι ανάγκη να δοκιμάζετε άλλο το πληκτρολόγιό σας. Λειτουργεί στάνταρ.

• Administrator

Προς συζητητές:

Καλό είναι να μην θεωρούμε τον εαυτό μας σημείο αναφοράς για το επίπεδο όσων διαβάζουν.

Δεν μιλάμε στην ίδια τάξη στο σχολείο και δεν είμαστε ούτε συνομήλικοι, ούτε ζούμε στον ίδιο τόπο με παρόμοιες εμπειρίες. Οταν γράφεις κάτι στο Noiz, μπορεί να το διαβάσει ο δάσκαλος σου, το είδωλο σου ή ο μαθητής σου. Γι αυτό γράφετε φειδωλά και μετρημένα λαμβάνοντας υπ' όψη πως θα το διαβάζουν για χρόνια, 81,000+ ΜΟΥΣΙΚΟΙ.

Οσο για τις κλίκες, να πω πως πέρα από τον Marathon που επισημάνθηκε, και το χαϊδευτικό nickname του Κλικαδόρου που κουβαλάει οικειοθελώς (ενώ προτιμότερο θα ήταν το μπαρμπα-troll, αφού αρέσκεται στο να αποπροσανατολίζει με εσωτερικά αστεία τις κουβέντες, όπως του έχω πει επανειλημμένα) οι υπόλοιποι απλά υποστηρίζουν το αυτονόητο, που δυστυχώς δεν καταλαβαίνει ο ΟΡ και ο vegeterian.

Αυτό όμως δεν λέγεται κλίκα.

Live and let Live.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου