Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 συν οτι αρχισαν και οι ειρωνιες..και ξενερωνω Καλη συνεχεια Εγώ δεν ειρωνεύομαι , πλάκα κάνω. Και το τονίζω διότι απλά δεν ειρωνεύομαι. Μπορώ να ειρωνευτώ (όπως όλοι), ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΑΙ. - Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hwept Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Οκ εξυπνακηδες τα λεγαμε. Παω για καφε, να δω και κανα γκομενακι Καθηστε να λιωσετε εδω μεσα και να κανετε ιντερνετικη πλακιτσα μεταξυ σας κυριοι LK davidoff και harilatron Ευχαριστως ναι, αλλα....ΟΧΙ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Οκ εξυπνακηδες τα λεγαμε. Παω για καφε, να δω και κανα γκομενακι Καθηστε να λιωσετε εδω μεσα και να κανετε ιντερνετικη πλακιτσα μεταξυ σας κυριοι LK davidoff και harilatron Αυτή είναι η διαφοράς μας φίλτατε . Εσείς πάτε να δείτε γκομενάκι, σε εμάς έρχονται! ;) :P Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Μην τον ειρωνεύεσαι τον άνθρωπο ρε... When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Ρευ, το ξέρεις καλά ότι δεν τον ειρωνεύομαι. Άλλος είναι καλός στα τύμπανα, άλλος στην κιθάρα. Εγώ είμαι στις γυναίκες. Παραδίδω και μαθήματα (δωρεάν) ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Οκ εξυπνακηδες τα λεγαμε. ... Ετσι είναι πουΛάκη μου. ;D Άμα πετάγεσαι με δήθεν σοβαρό ύφος (το κουράσαμε ::) ) να πεις τα ίδια με τους προηγούμενους (με ίχνη ανακρίβειας) τότε το πείραγμα είναι λογικό επακόλουθο. Καλή επιτυχία με τα γκομενάκια. Δεν σε φοβάμαι. Φαίνεσαι τύπος που σέβεται τον εαυτό του και έχει κάνει (με σύστημα και επιμονή) την απαιτούμενη ατομική προπόνηση. Ρευ, το ξέρεις καλά ότι δεν τον ειρωνεύομαι. Άλλος είναι καλός στα τύμπανα, άλλος στην κιθάρα. Εγώ είμαι στις γυναίκες. Παραδίδω και μαθήματα (δωρεάν) ;D ;D ;D ΛΑΚΗ έχεις πτυχίο ή θα μας τα δείξεις ανάποδα και θα τρέχουμε στους γιατρίνες? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 ΛΑΚΗ έχεις πτυχίο ή θα μας τα δείξεις ανάποδα και θα τρέχουμε στους γιατρίνες? ;D Φυσικά, εγκεκριμένο από το Institute of Gigolo! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Φυσικά, εγκεκριμένο από το Institute of Gigolo! ;D ;D ;D Με όνομα...Λάκης...εγώ σε πιστεύω!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Με όνομα...Λάκης...εγώ σε πιστεύω!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D Long time no see! (υπέθεσα βρίσκεσαι στα μπάνια :D)! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 21 Αυγούστου 2011 ;D ;D ;D ;D ;D ;D Long time no see! (υπέθεσα βρίσκεσαι στα μπάνια :D)! Σωστή η υπόθεση...αλλά δεν κρατήθηκα να σε δώ να κάνεις διπέταλο! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση