Προς το περιεχόμενο

Εκμάθηση διπεταλιάς

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator

yeah right.... ::)

Είναι αυτονόητο ότι κάποιος που διδάσκει μπορεί να βοηθήσει αυτόν που μαθαίνει να προχωρήσει πιο σωστά. Και σε αυτή τη διαδικασία έχει στηριχθεί όλη η πρόοδος της ανθρωπότητας. Διαφορετικά ο καθένας από εμάς θα έπρεπε να ανακαλύψει μόνος του τα πάντα από τη γλώσσα, τη φωτιά μέχρι τους υπολογιστές.

Έγραψα απλά ότι είναι υπερβολή να λέμε ότι αν προσπαθήσεις να μάθεις ένα ρυθμό χωρίς δάσκαλο θα καταλήξεις πολυτραυματίας στο ΚΑΤ.

1253906925O03mlG.jpg

ΕΠΑΙΖΑ ΧΩΡΙΣ ΔΑΣΚΑΛΟ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ

Μπορεί χωρίς δάσκαλο να χάσεις το χρόνο σου.... να προχωρήσεις αργά ή λάθος.....αλλά -ήμαρτον- δεν χρειάζεται να είσαι κασκαντέρ για να παίξεις οποιοδήποτε όργανο. Ειδικά αν είσαι υγιής και γυμνασμένος όπως ο OP.

Αν θέλετε, μπορείτε να καταλαβετε τι σας γράφω. Αν όχι, συνεχίστε να νομίζετε ότι απλά έχω όρεξη για χαζοσυζήτηση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 160
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

Το να παιξεις τυμπανα απαιτει κινησιολογια.Οταν η κινησιολογια ειναι απούσα και ένας αρχαριος θελει να κοπαναει τα τυμπανα οπως ο αγαπημενος του rock star υπαρχουν πολυ καλες πιθανότητες σε βαθος χρονου να τραυματιστει.Υπαρχουν συγκεκριμενες κινησεις που μπορουν να επιτελεσουν τα ανθρωπινα ακρα.Απο εκει και περα, και σαφως καποιος αυτοδιδακτος μπορει με πολυ υπομονη αμα παρατηρησει και κατανοησει τον τροπο που λειτουργει το σωμα του να προοδευσει.Τα περι πολυτραυματια δεν τα σχολιαζω καθως ειναι ακραια συμπερασματα.Οι τεντονιτιδες και το συνδρομο του καρπιαιου σωληνα ομως ειναι μια πραγματικοτητα.

Eπισης τεχνικη ειναι η ικανοτητα του να μπορεις να διορθωνεις διαφορα εμποδια που συντελουνται την ωρα που παιζεις.

Εγω παντος θα συμφωνησω με τον Harilatron..

Ειναι υπερβολη να θεωρουμε οτι αν ξεκινησει καποιος μονος του τυμπανα κινδυνευει να τραυματιστει 

Βαρα αγορι μου αφοβα και οποιον παρει ο χαρος..και αν πονεσεις σταματα ...χαζος δεν εισαι!! τι δασκαλοι και μα...ς..

Και αν δεν εχεις και  διπλωμα αυτοκινητου..χαρας το πραμα..παρε το αυτοκινητο του πατερα σου..και βγες εθνικη.. {θα συμπληρωσω εγω}

Τι μπορει να παθεις? Το πολυ - πολυ να καταληξεις πολυτραυματιας στο ΚΑΤ

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣΣΣΣ......    θα μου πειτε...

καποιοι μπερδεψαν τις χορδες της κιθαρας η τα πληκτρα του keybord τους ...με το ταμπουρο και την κασσα..

Καλο ειναι να αφησουμε τις εξειδικευμενες αποψεις ....για τους εξειδικευμενους.

• Moderator

Μην ειρωνεύεσαι vaggelism.

Δεν απαξίωσα σε κανένα σημείο το ρόλο του δασκάλου (όπως άδικα με κατηγόρησες στο ειρωνικό post σου) ("....τι δασκαλοι και μα...ς..") αλλά η πραγματικότητα είναι ότι γράφονται υπερβολές και οφείλεις να το παραδεχθείς. 

Είσαι αδαής Χαρίλατρε...

Τόσες γενιές άφησε ανάπηρες το παίξιμο ντραμς χωρίς δάσκαλο...

Αλλά δεν ακούς κιόλας το δάσκαλο. Που λέει ότι χρειάζεσαι δάσκαλο. (Τυχαίο; Δε νομίζω...)

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

• Moderator

...

...

Ετσι εξηγούνται τόσες αναπηρικές συντάξεις σε μια τόσο μικρή χώρα  ;D :P

Δεν ειρωνευομαι καθολου..φιλε Harilatron.

Ισα - ισα...

Χρησιμοποιησα μονο φρασεις  που εσυ ανεφερες{ναι παραδεχομαι οτι δεν ειπες ποτε περι δασκαλων και μα..ς ..} και στοιχεια απο εικονες που ανεβασες.

Δυστηχως δεν μπορεσα να βρω την ιδια την εικονα και να γραψω και το σχολιακι απο κατω...

Tωρα....αν ΕΣΥ ειρωνευοσουν στο ποστ..σου...πιθανον να ακουστηκε και το δικο μου ειρωνικο.

Είσαι αδαής Χαρίλατρε...

Αλλά δεν ακούς κιόλας το δάσκαλο. Που λέει ότι χρειάζεσαι δάσκαλο. (Τυχαίο; Δε νομίζω...)

καλά δηλαδη πιστευεις ότι αν θέλει να "τσιμπησει" μαθητες θα τους τσιμπήσει από το noiz?

ρε πάτε καλά, εχει κάτσει ο ανθρωπος έχει γράψει άρθρα, δαπανά μερος του χρόνου του για να δώσει συμβουλες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ συμβουλες και εσύ ξεκινας τις "θεωρίες συνωμοσίας" του τύπου "ο δασκαλος λέει στο newbie να πάει σε δάσκαλο ,τυχαίο"...klp

τί να σας πω ρε μαγκες καλά τα λέει ο βαγγελης ο καθένας στο αντικειμενο του...

έχετε μπερδεψει τη βούρτσα με....

www.reverbnation.com/steamrollerassault

www.youtube.com/user/beeros05

Δυστηχως δεν μπορεσα να βρω την ιδια την εικονα και να γραψω και το σχολιακι απο κατω...

OffTopic:

Ρε τρελέ, τι εννοείς;

Αφού η εικόνα είναι ΕΚΕΙ, στο ποστ του χαρίλατρον.

Που έψαχνες να τη βρεις;

Mea Culpa

• Moderator

Ηρεμήστε  :) .

Μην μπερδεύετε το χιούμορ και το πείραγμα (ως άμυνα απέναντι στην υπερβολή) με την ειρωνεία.

Θα σας έγραφα περισσότερα αλλά πρώτα θα κάνω ζέσταμα δακτύλων στο πληκρολόγιο να μην πάθω κανένα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Βάζουμε τα χέρια χαλαρά πάνω στο πληκτρολόγιο, κρατάμε ίσιο τον κορμό και πάμε:

φξφξφξφ φφφφ ξξξξ φξφφ ξφξξ φξφφ ξφξξ (10 φορές).  

(μου το έχει δείξει δάσκαλος κομπιούτερ)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου