Melodic drummer Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 και οχι την υπεροψια του δασκαλου. Ο Βαγγέλης, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, είναι δάσκαλος, εν τη ρύμη του λόγου του, αναφέρει και οχι την υπεροψια του δασκαλου, ενώ προφανώς, εννοούσε την υπεροψία του ξερόλα, η οποία έχει τη ρίζα της στην παντελή άγνοια. διότι ο δάσκαλος ( και το γνωρίζει καλύτερα απο μένα ο Βαγγέλης), είναι πρώτα απ όλα, ένας καλός, δια βίου εκπαιδευόμενος! ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 ο δάσκαλος, είναι πρώτα απ όλα, ένας καλός, δια βίου εκπαιδευόμενος! εξαιρετικό!!! www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 εν τη ρύμη του λόγου του, αναφέρει και οχι την υπεροψια του δασκαλου, ενώ προφανώς, εννοούσε την υπεροψία του ξερόλα Ηλίου φαεινότερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Κάποτε ήταν ένας άνθρωπος που ήθελε να μάθει τα πάντα. Άρχισε λοιπόν να διαβάζει, να διαβάζει, να διαβάζει. Ο εγκέφαλος του διογκώθηκε, μεγάλωσε. Έφτασε κάποια στιγμή να έχει διαβάσει όλα τα βιβλία του κόσμου, να ξέρει τα πάντα. Πήγε λοιπόν σε έναν άνθρωπο και του είπε - Ρώτα με κάτι. Ξέρω τα πάντα. και ο άνθρωπος τον ρώτησε - Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Δεν ήξερε την απάντηση. Έβαλε σκοπό της ζωής του να το μάθει. Έτσι, ανακάλυψε κάποτε έναν σοφό πάνω στην κορυφή κάποιου βουνού, που ήξερε τα πάντα. Πλησίασε τον σοφό και τον ρώτησε. - Σοφέ, ποιο είναι το νόημα της ζωής; Ο σοφός το σκέφτηκε για λίγο, και ύστερα κοιτώντας στο άπειρο του απάντησε... - Το νόημα της ζωής... είναι το Ποτάμι. Σάστισε ο άνθρωπος. Παραξενεύτηκε. - Τι λες σοφέ μου; Ποιο ποτάμι; Τι μπούρδες είναι αυτές; Και ο σοφός τότε γύρισε όλο απορία και αγωνία και τον ρώτησε... - Τι, δεν είναι το ποτάμι;... Ηθικό δίδαγμα: Γηράσκω αεί διδασκόμενος. http://o-faros.pblogs.gr/2009/02/426859.html www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Διαβάζοντας το θέμα, διαπίστωσα ότι όλοι οι drummer θεωρείτε αυτονόητο το ότι Pegasus9 θα πρέπει να προοδεύσει, να εξελιχθεί, να αποκτήσει καλή τεχνική και να γίνει καλός drummer. Όμως δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Μπορεί ο άνθρωπας να είναι 31 ετών, να έχει τις δουλειές του, την οικογένειά του, τις άλλες ασχολίες του και να θέλει να να παίξει και λίγο drums. Ηλεκτρονικά. Μόνος του. Περίεργο είναι? Σκεφτόμενοι αυτό, δηλαδή το ενδεχόμενο ο Pegasus να έχει ήδη κατακτήσει το στόχο του (δηλαδή ευχαριστιέται προσπαθώντας να μάθει) ποιος ο λόγος να πάει σε δάσκαλο και να εξελιχθεί καλύτερα/σωστότερα/γρηγορότερα? Δεύτερον (και σημαντικότερο): Διαβάζοντας το θέμα κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να μείνει με την εντύπωση ότι αν παίξεις drums χωρίς να σου δείξει δάσκαλος τα βασικά (sic), θα αυτοτραυματίζεσαι, θα φας τα νιάτα σου στους γιατρούς, θα φοράς ΝΑΡΘΗΚΕΣ, θα πίνεις χάπια και γενικά θα γίνεις ερείπιο. Ήμαρτον ρε σεις. ;D Το σεξ είναι αποδεδειγμένα πιο επικίνδυνο από τα drums. Πείτε μου ότι πήγατε σε δάσκαλο και ότι "μετά" κάνετε και διατατικές ... :P Κοπάνα ρε συ Pegasus.... κι αμα πονάς.... σταμάτα. Χαζός δεν είσαι. ;D Κι άμα βαρεθείς να παίζεις τα ίδια και τα ίδια... πήγαινε και σε κανένα δάσκαλο να σου δείξει κάτι πιο προχωρημένο και σε πιο "θεμελιωμένη" βάση. (Ναι, υπάρχουν δάσκαλοι σοβαροί - ξέρω ότι δεν το πολυ-πιστεύεις από κάτι που έγραψες) Κατά τα άλλα, αφού θέλεις να παίζεις μόνος σου .... ηχογράφησε τον εαυτό του και άκου την ηχογράφηση. Έτσι θα ακούσεις τα λάθη σου (για να μην πω τα χάλια σου ;D) . Οχι την ώρα που... κοπανάς. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Poullos Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 19 Αυγούστου 2011 Διαβάζοντας το θέμα, διαπίστωσα ότι όλοι οι drummer θεωρείτε αυτονόητο το ότι Pegasus9 θα πρέπει να προοδεύσει, να εξελιχθεί, να αποκτήσει καλή τεχνική και να γίνει καλός drummer. Νομίζω ότι η διαπίστωσή σου είναι λάθος. Ο Pegasus είχε τις απορίες του, εμείς προθυμοποιηθήκαμε να του τις λύσουμε, αυτός αντί να κάνει διάλογο ξεκίνησε έναν αντίλογο εντελώς ανούσιο. Δε θεωρήσαμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει καλός drummer, προτάσεις του κάναμε για να κάνει πιο εύκολα ότι κάνει και μάλλον για να μη γίνει ΚΑΚΟΣ drummer ή να μη γίνει drummer. Εαν λοιπόν δεν τον ενδιέφερε η άποψή μας δε θα έμπαινε καν στον κόπο να ρωτήσει Η ηλικία, η οικογενειακή του κατάσταση κλπ δε μας αφορούν. Όλα αυτά όμως που λέγονται υποχρεώσεις στερούν χρόνο και ένα μέρος από τον ελευθερο του χρόνο τον χρησιμοποιεί για να παίξει drums. Δεν είναι κακό, πολύ καλά κάνει. Εαν τον ενδιαφέρει να γίνει drummer έστω σε ερασιτεχνικό επίπεδο καλά θα κάνει να πάει σε ένα δάσκαλο. Εαν δεν έχει το χρόνο ας μάθει από το noiz και το youtube. Εαν όμως αποφασίζει να "μάθει" καταυτό τον τρόπο καλά θα κάνει να μας ακούσει. Εγω του πρότεινα να έρθει στο υπόγειό μου να του κάνω ένα μαθημα για τα πολύ βασικά, δεν είμαι δάσκαλος αλλά είμουν μαθητής και κάποια βασικά μπορώ να του τα εξηγήσω. Απάντηση δε πήρα. Αφού λοιπόν έχει τόση ειρωνία κ χλευασμό στα ποστ του προς όλους μας με γεια του με χαρά του, ας κάτσει από το 0 να μάθει μόνος του www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Πλησίασε τον σοφό και τον ρώτησε. - Σοφέ, ποιο είναι το νόημα της ζωής; Ο σοφός το σκέφτηκε για λίγο, και ύστερα κοιτώντας στο άπειρο του απάντησε... - Το νόημα της ζωής... είναι το Ποτάμι. Σάστισε ο άνθρωπος. Παραξενεύτηκε. - Τι λες σοφέ μου; Ποιο ποτάμι; Τι μπούρδες είναι αυτές; Και ο σοφός τότε γύρισε όλο απορία και αγωνία και τον ρώτησε... - Τι, δεν είναι το ποτάμι;... Αφου φτασαμε στα ποταμια..αυτα τα ποταμια ισως να εμπεριεχουν και "καμμια διπεταλια" ;D RIVER DEEP, MOUNTAIN HIGH CRY ME A RIVER Νομίζω ότι η διαπίστωσή σου είναι λάθος. Ο Pegasus είχε τις απορίες του, εμείς προθυμοποιηθήκαμε να του τις λύσουμε, αυτός αντί να κάνει διάλογο ξεκίνησε έναν αντίλογο εντελώς ανούσιο. Δε θεωρήσαμε ότι ΠΡΕΠΕΙ να γίνει καλός drummer, προτάσεις του κάναμε για να κάνει πιο εύκολα ότι κάνει και μάλλον για να μη γίνει ΚΑΚΟΣ drummer ή να μη γίνει drummer. Εαν λοιπόν δεν τον ενδιέφερε η άποψή μας δε θα έμπαινε καν στον κόπο να ρωτήσει Η ηλικία, η οικογενειακή του κατάσταση κλπ δε μας αφορούν. Όλα αυτά όμως που λέγονται υποχρεώσεις στερούν χρόνο και ένα μέρος από τον ελευθερο του χρόνο τον χρησιμοποιεί για να παίξει drums. Δεν είναι κακό, πολύ καλά κάνει. Εαν τον ενδιαφέρει να γίνει drummer έστω σε ερασιτεχνικό επίπεδο καλά θα κάνει να πάει σε ένα δάσκαλο. Εαν δεν έχει το χρόνο ας μάθει από το noiz και το youtube. Εαν όμως αποφασίζει να "μάθει" καταυτό τον τρόπο καλά θα κάνει να μας ακούσει. Εγω του πρότεινα να έρθει στο υπόγειό μου να του κάνω ένα μαθημα για τα πολύ βασικά, δεν είμαι δάσκαλος αλλά είμουν μαθητής και κάποια βασικά μπορώ να του τα εξηγήσω. Απάντηση δε πήρα. Αφού λοιπόν έχει τόση ειρωνία κ χλευασμό στα ποστ του προς όλους μας με γεια του με χαρά του, ας κάτσει από το 0 να μάθει μόνος του συμφωνω απολυτως Διαβάζοντας το θέμα, διαπίστωσα ότι όλοι οι drummer θεωρείτε αυτονόητο το ότι Pegasus9 θα πρέπει να προοδεύσει, να εξελιχθεί, να αποκτήσει καλή τεχνική και να γίνει καλός drummer. Όμως δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Μπορεί ο άνθρωπας να είναι 31 ετών, να έχει τις δουλειές του, την οικογένειά του, τις άλλες ασχολίες του και να θέλει να να παίξει και λίγο drums. Ηλεκτρονικά. Μόνος του. Περίεργο είναι? Απαντηση εμου του ιδιου,του December: Οχι, το περιεργο ειναι οτι κανει τετοιου ειδους ερωτησεις και δεν εννοει να καταλαβει τις απαντησεις Σκεφτόμενοι αυτό, δηλαδή το ενδεχόμενο ο Pegasus να έχει ήδη κατακτήσει το στόχο του (δηλαδή ευχαριστιέται προσπαθώντας να μάθει) ποιος ο λόγος να πάει σε δάσκαλο και να εξελιχθεί καλύτερα/σωστότερα/γρηγορότερα? Απαντ.: Aν εχει κατακτησει το στοχο του, γιατι αραγε συνεχιζει να ρωταει και στα 2 threads του? Δεύτερον (και σημαντικότερο): Διαβάζοντας το θέμα κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να μείνει με την εντύπωση ότι αν παίξεις drums χωρίς να σου δείξει δάσκαλος τα βασικά (sic), θα αυτοτραυματίζεσαι, θα φας τα νιάτα σου στους γιατρούς, θα φοράς ΝΑΡΘΗΚΕΣ, θα πίνεις χάπια και γενικά θα γίνεις ερείπιο. Απαντ.: Αποκλείεται να το νομιζει αυτό καποιος που δεν ξερει, διοτι απλα ενας που δεν ξερει ντραμς, διαβαζει το Drums & Percussion, κανει ερωτησεις και ειναι ΔΕΚΤΙΚΟΣ στις απαντησεις που λαμβανει. Εγραψε οτι ηδη "επαθε" και γνωριζει λεει καλα οτι φταιει το σετ του. Ολοι για προληψη μιλησαμε...δωσαμε συμβουλες για να ΜΗΝ παθει. Ερειπιο δεν εχει γινει κανενας που ακολουθει συμβουλες δασκαλου η ενος πιο προχωρημενου/παλιου ντραμμερ. Ήμαρτον ρε σεις. ;D Το σεξ είναι αποδεδειγμένα πιο επικίνδυνο από τα drums. Πείτε μου ότι πήγατε σε δάσκαλο και ότι "μετά" κάνετε και διατατικές ... :P Απαντ.: Ποιος το απεδειξε αυτό? Τοσα χρονια με το σεξ εγω δεν επαθα τπτ. Ειναι τελειως ακινδυνο χομπυ. Και πειτε μου, εσείς μετά το σεξ, κανετε διατατικές? :o Κοπάνα ρε συ Pegasus.... κι αμα πονάς.... σταμάτα. Χαζός δεν είσαι. ;D Απαντ.:Να υποθεσω οτι εσας θα σας ακουσει τωρα... και αμα πονεσει, να ανοιξει ενα νεο thread: "Μαμα ποναω γιατι μουπανε να κοπαναω." Κι άμα βαρεθείς να παίζεις τα ίδια και τα ίδια... πήγαινε και σε κανένα δάσκαλο να σου δείξει κάτι πιο προχωρημένο και σε πιο "θεμελιωμένη" βάση. (Ναι, υπάρχουν δάσκαλοι σοβαροί - ξέρω ότι δεν το πολυ-πιστεύεις από κάτι που έγραψες) Απαντ.: Αυτο του λεμε ΟΛΟΙ ακομα και εσεις: Να παει, να παει... Αλλα οπως γραφει ο ιδιος "εχω 2 δασκαλους , τα αυτια μου" !! Και εγω οταν εμαθα να οδηγω, δεν χρειαστηκα δασκαλο, διοτι ειχα 2 χερια !! Κατά τα άλλα, αφού θέλεις να παίζεις μόνος σου .... ηχογράφησε τον εαυτό του και άκου την ηχογράφηση. Έτσι θα ακούσεις τα λάθη σου (για να μην πω τα χάλια σου ;D) . Οχι την ώρα που... κοπανάς. ;) Καλημερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Ποιος το απεδειξε αυτό? Τοσα χρονια με το σεξ εγω δεν επαθα τπτ. Ειναι τελειως ακινδυνο χομπυ. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Με τα drums όμως χρειάζεσαι νάρθηκα κάθε 2 μήνες ? ;D. Μήπως να το γύριζες στο σκέτο σεξ και να μην ταλαιπωρείσαι? (Έχουν δυσκολέψει και τις αναπηρικές τώρα τελευταία). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 ...συγνωμη...την υπεροψια του διαχειριστη εννουσα.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
December Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσιευμένο 20 Αυγούστου 2011 Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Με τα drums όμως χρειάζεσαι νάρθηκα κάθε 2 μήνες ? ;D. Μήπως να το γύριζες στο σκέτο σεξ και να μην ταλαιπωρείσαι? (Έχουν δυσκολέψει και τις αναπηρικές τώρα τελευταία). Δεν πα’ να το λεει και ο Μωαμεθ, ο Αβρααμ , ο Χριστος και η Μαρια. Ο Π. Ο. Υ. μας ειπε να κανουμε και το εμβολιο για την γριππη των χοιρων κλπ κλπ , αν σου λεει κατι αυτο. Εδω λεμε απλα πραγματακια στον ανθρωπο, δεν κανουμε ουτε θρησκευτικα ουτε ειδικοτητα ob/gyn. Σκετο σεξ. Τι άλλο θα ητανε δλδ? Σεξ με εμβολιο, σεξ με μια μεριδα μπαμιες , σεξ με gin and tonic, σεξ με πατατες φουρνου, σεξ με κοκορα κρασατο? Και είναι και πολύ ανοστη η συγκριση του σεξ με τα ντραμς. Λιγη "σοβαροφανεια" στα γραπτα, δεν εβλαψε κανεναν. OXI, με τα ντραμς, δεν φορας ναρθηκα κάθε 2 μηνες ΑΝ ΑΚΟΥΣ τις συμβουλες ακομα και από το youtube. Ο Πηγασος στο 2ο μηνα πονουσε λεει και δεν επαιξε για καμποσες μερες. Μα τι λεμε τοση ωρα? Βαρεθηκα. Καλημερα σε ολους τους ντραμμερς και σε ολους τους αλλους μουσικους που πιθανον να διαβασουν αυτο το thread και ειδικα στον Pegasos9 που κατορθωσε να εχει 3440 αναγνωσεις στο thread του, προς οφελος ΟΛΩΝ. ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση