Haris Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Ναι, οι Mutemath είναι από τα καλύτερα νέα (σχετικά) γκρουπ που έχω ακούσει, και μου κάνει εντύπωση που δεν έχουν γίνει ακόμα ιδιαίτερα γνωστοί στην Ελλάδα. Ο D. King είναι όντως απίστευτος, και για κάποιο λόγο μου θυμίζει τον Copeland, όχι τόσο στο παίξιμο αλλά στην ενέργεια και στην ένταση που βγάζει. Και φυσικά έχει και κάτι από Keith Moon... Δεν μ' αρέσει όμως ο τρόπος που φέρεται στα τύμπανα όταν δεν παίζει. Ειδικά όταν τρύπησε το δέρμα του ταμπούρου και μετά το πέταξε κάτω, στο τέλος του βίντεο στο Commodore, κυριολεκτικά πόνεσα! Οι μόνοι που αντέχω να βλέπω να κάνουν λαμπόγυαλο τα όργανά τους είναι (ήταν) ο Hendrix και οι Who. Όλοι οι άλλοι δεν νομιμοποιούνται! ;D Πάρτε και το αγαπημένο μου: Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
messalion Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Οι μόνοι που αντέχω να βλέπω να κάνουν λαμπόγυαλο τα όργανά τους είναι (ήταν) ο Hendrix και οι Who. Όλοι οι άλλοι δεν νομιμοποιούνται! ;D κακως - ο καθενας εχει δικαιωμα να "βιαζει" το οργανο του - αυτο δεν παει να πει οτι δεν τα "αγαπαει" ομως ;D ;D ;D ;D ;D think2ice TM https://myspace.com/mood.of.joy.band Terry rules the bass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Ωραιοτατοι! Καλα που μαθαινουμε και τιποτα καινουριο μεσω του noiz...γιατι αν περιμενουμε απ' αλλου.... ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SlenderSmash Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Μου αρέσει που όταν έρχεται ή ώρα του rythmic extravaganza όλοι πιάνουν και κοπανάνε κάτι, ενώ ο κιθαρίστας μένει στην γωνιά του να παίξει με το delay του... ;D TheGrooveChronicles - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 :o Εξαιρετικοί!! EDIT: Όποτε όμως βλέπω τον τραγουδιστή να κάνει τα κασκαντεριλίκια ΠΑΝΩ στο Rhodes, με πιάνει η καρδιά μου :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Εν τω μεταξυ, εγω απ' το πρωι αρχισα να τους ακουω και κολλησα!!! Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kapdrums Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 κακως - ο καθενας εχει δικαιωμα να "βιαζει" το οργανο του - αυτο δεν παει να πει οτι δεν τα "αγαπαει" ομως ;D ;D ;D ;D ;D σωστο...μερικες φορες η αγαπη ποναει...!!! Ο D. King είναι όντως απίστευτος, και για κάποιο λόγο μου θυμίζει τον Copeland, όχι τόσο στο παίξιμο αλλά στην ενέργεια και στην ένταση που βγάζει. Και φυσικά έχει και κάτι από Keith Moon... Πάρτε και το αγαπημένο μου: συμφωνω απολυτα...και κομματαρα το chaos! :o λιγο...ψυχακιας...αλλα συνουσιαζει και ραπίζει... συνουσιαζει και ραπιζει...θεικο!!! :D :D :D :D ....α,οκ οι τυποι ειναι απο νεα ορλεανη...that explains a lot!!! ;) ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gpiad Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2011 ειχα ακουσει 2 κοματια απο αυτους σε ιντερνετικο ραδιο to chaos Και το spotlight ειναι το alternative rock που μου αρεσει να ακουω :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση