Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για σολο του killing in the name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάρε την rp1000 καλύτερα.Αξίζει την αναμονή και είναι και τρομερή πεταλιέρα. ;)

δεν θελω αυτη που λες ειναι και πολυ ακριβη αλλα και εχει παραπανισια εφε που δεν θελω.την ρπ335 την εχει ο καθηγητης μου και ειναι τελεια<!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν θελω αυτη που λες ειναι και πολυ ακριβη αλλα και εχει παραπανισια εφε που δεν θελω.την ρπ335 την εχει ο καθηγητης μου και ειναι τελεια<!

Αν δεν απατώμαι υπάρχει και η rp350 που είναι βελτιωμένη έκδοση αυτής που λες.Εγώ έχω την 250.Είναι ωραίες πεταλιέρες... ;)

Φίλε μου αγόρασε το είναι πολύ ωραίο πετάλι και το έχουν χρησιμοποιήσει κατα καιρούς πάρα πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες με εξαιρετικά αποτελέσματα........χαρακτηριστικό παράδειγμα το τραγούδι Just των Radiohead....

(άκου εκεί στο 2:59 Μέχρι το 3:32 περίπου, στην αρχή παίζει κανονικά και σε μια φάση ενεργοποιεί το whammy και πάρει +2 octaves και ιδού τα εξαιρετικά αποτελέσματα! χαχαχα ). O Greenwood χρησιμοποιεί το 1 όχι το 4 αλλά και τα 2 είναι μια χαρά, πολύ πεταλάρες. Όσο για τον Morello αποτελεί ένα απο τα αγαπημένα του πετάλια απ' ότι ξέρω και σύμφωνα με τον ίδιο "το 4 είναι πιο καλό απο το 1" (δεν ξέρω αν ισχύει αυτό...πάντως εμένα το 4 με ικανοποιεί). Απλά μια βασική συμβουλή!!! Άμα πάρεις το Whammy στην αρχή βάλτω σε ένα Boss LS-2 ή γενικότερα σε ένα πετάλι που να το βγάζει εκτός αλυσίδας διότι κάνει μεγάλη ζημιά στο σήμα. Στο μέλλον αν δεις ότι είναι πετάλι που τελικά θα το κρατήσεις τότε κάνε ένα mod για True-By-Pass και είσαι κομπλέ!!! (απλά επειδή το true-by-pass είναι λίγο περίπλοκο σε αυτό το πετάλι θα χρειαστεί να το στείλεις σε κάποιον που να ξέρει, για να μην γίνει ζημιά)

Ελπίζω να βοήθησα!!  ;D

-=Music is my Aeroplane=-

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου