elavd Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2006 :lol::lol::lol::lol::lol: Πάντως πλάκα-πλάκα, ένα drummer να βρείτε και είστε έτοιμοι ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ReCoC Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Μαΐου 2006 Μόλις έκανα sign up. Να ρωτήξω: μπορώ να δώσω τις πληροφορίες της μπάντας μου στα ελληνικά ή πρέπει οπωσδήποτε να είναι με αγγλικούς χαρακτήρες? Γιατί έδωσα κάποια στοιχεία στα ελληνικά αλλα μου έβγαλε σφάλμα απο το site χωρίς όμως να εξηγεί τον λόγο. Free thinkers are dangerous... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Nα μαι κι εγώ... Τug (solo project) Aλήθεια ξέριε κανείς πως μπορώ να κάνω την διευθυνσή μου www.myspace.com/tug αντί για όλο αυτό το πράμα που μου έχουν δώσει;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chaostar Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Aλήθεια ξέριε κανείς πως μπορώ να κάνω την διευθυνσή μου www.myspace.com/tug αντί για όλο αυτό το πράμα που μου έχουν δώσει;;; Edit profile----> Listing Info---->Edit----->Band URl Απλο! :) Καλή Αρχή. Rockinger Teleplikter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brightoutside Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Nα μαι κι εγώ... Τug (solo project) Aλήθεια ξέριε κανείς πως μπορώ να κάνω την διευθυνσή μου www.myspace.com/tug αντί για όλο αυτό το πράμα που μου έχουν δώσει;;; You rock dude! myspace.com/figurantinyesterdaysplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Thanx! Eυχαριστώ και για την βοήθεια και για τα σχόλια. Δυστυχως το tug ήταν πιασμένο στο Myspace, οπότε προς το παρόν έβαλα το www.myspace.com/tugito Γενικώς παίζω πολλά πράγματα και ελληνόφωνα, όχι μόνο alternative και ένταση.. 8) Tug - Η ζωή είναι στιγμές (2003) Tug - παιχνίδια δολοφόνων - cd 1 από 2 (2006) μπορείτε να βρείτε ολόκληρα κάποια τελευταία μου demo και πολλά ακόμα.. Ού να μου χαθώ, διαφήμιση κατέντησα. :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Tugito έπαιζες στους Parkinsons?? Nice job.... :) Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tugito Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 25 Μαΐου 2006 Ναι ναι,παλιές εποχές! :wink: Τώρα υπάρχουν παντως οι low stone nothing που παίζει ο ντράμμερ των πάρκινσονς... :wink: [/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Εχουμε και λέμε... http://www.myspace.com/okexperience για τους ΟΚ Apos τα υπόλοιπα σε σένα... :wink: www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
thomasnastos Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 6 Οκτωβρίου 2006 αν και δεν πολυκολλάω πλέον :lol: http://www.myspace.com/thomasnastos www.myspace.com/thomasnastos www.thomasnastos.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση