Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Πολυ ωραιο!!! Φουτουριστικο το βιντεακι, αλλα με ζαλησε λιγο βρε παιδακι μου!!! :P Φταίει ότι το είδες στο Youtube! Στην deluxe dvd release συνοδεύεται από κουτάκι με δραμαμίνες! :P :P ;D Thank you boy! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Φταίει ότι το είδες στο Youtube! Στην deluxe dvd release συνοδεύεται από κουτάκι με δραμαμίνες! :P :P ;D Thank you boy! Τρεχω να στηθω στην ουρα του τοπικου δισκαδικουυυυυυυ!!!! Ποτε ειναι το release date???!!! ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Τρεχω να στηθω στην ουρα του τοπικου δισκαδικουυυυυυυ!!!! Ποτε ειναι το release date???!!! ;D Κοίτα τώρα η αναμπουμπούλα με τους φαρμακοτρίφτες και το μνημόνια θα μας καθυστέρησει λίγο! ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Celf Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2011 Aναμενω με αγωνια λοιπον! ;D ;D ;D Everybody gets the blues sometime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2011 Αν και λιγο(εως πολυ)καθυστερημενα το ειδα λογω διακοπων το κομματι ειναι πολυ δυνατο απο πασης αποψεως.Και εχει κι αυτο το κατι σαν Bo Diddley groove που του παει πολυ. Well done guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 καθυστερημενα το ειδα λογω διακοπων Thanq very very much Γεώργιε! Διακοπές ε; :'( >:( Θέλω και εγώ ρεεεεε ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Τι να πρωτογράψω...για την μουσική; Για το video; Μπράβο θα πω ολόψυχα. www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Διακοπές ε; :'( >:( Θέλω και εγώ ρεεεεε ;D ;D Eγώ θέλω μελαχρινές, μπούχτισα τις ξανθές. 8) Έτσι για διακοπές. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Eγώ θέλω μελαχρινές, μπούχτισα τις ξανθές. 8) Έτσι για διακοπές. ;) Φρόνιμα εσύ λέμε.... ;D www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2011 Κώστα σε ευχαριστώ πολύ, με τιμάς ιδιαίτερα! Και έχει σημασία να το λες εσύ αυτό που είσαι σπουδαίος μουσικός καθώς επίσης και γ***ω τους τύπους. Δεν είναι τυχαίο που ο Nestor Apos λειτουργεί με τη λογική: «Ώσπερ γαρ την μέλιτταν ορώμεν εφ' άπαντα μεν τα βλαστήματα καθιζάνουσαν, αφ' εκάστου δε τα βέλτιστα λαμβάνουσαν» ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση