Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Ωραία. Αν και το μηχάνημα θέλει 15V, με 12V που γράφει το τροφ/κό θα έπρεπε να ανάψει. Το τροφοδοτικό μάλλον δεν πρέπει να είναι το δικό του, χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος. Σε ποιά περιοχή της Αθήνας είσαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bellerophone Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 αυτό μου είπαν...και εγώ είμαι και σκράπας από αυτά. Πάντως σε καμία φάσης δεν έκανε μπαμπ τσαφ ή οτιδήποτε. είναι νεκρό!! ή το ίδιο ή το τροφοδοτικό. ναι το τροφοδοτικό δεν είναι της μάνας του. έχει κάνει μια πατέντα.. έγω απλά στέκομαι στη φήμη του συγκεκριμένου πωλητή ότι ό,τι πουλάει δουλεύει τι να πω. Νέο Ηράκλειο μένω αλλά είμαι παντώς καιρού πάω όπου να ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 αυτό μου είπαν...και εγώ είμαι και σκράπας από αυτά. Πάντως σε καμία φάσης δεν έκανε μπαμπ τσαφ ή οτιδήποτε. είναι νεκρό!! ;D ;D ;D Όχι, μην περιμένεις να κάνει μπάμ ;D ;D ;D ή το ίδιο ή το τροφοδοτικό. ναι το τροφοδοτικό δεν είναι της μάνας του. έχει κάνει μια πατέντα.. έγω απλά στέκομαι στη φήμη του συγκεκριμένου πωλητή ότι ό,τι πουλάει δουλεύει τι να πω. α) Το είδα ότι το τροφοδοτικό δεν... β) Μπορεί να έγινε κάτι στην μεταφορά και να μην λειτουργεί (τροφοδοτικό ή μηχάνημα). Μπορεί. Νέο Ηράκλειο μένω αλλά είμαι παντώς καιρού πάω όπου να ναι Μήπως μπορείς να κατέβεις προς κέντρο αν δεν σου κάνει κόπo; αλλά τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bellerophone Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 έχεις μαγαζί; αθήνα δουλεύω οπώτε αν μπορείς να βοηθήσεις το φέρνω και το κοιτάμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 έχεις μαγαζί; Μάλλον... Επικοινώνησε μαζί μου στο 210.3303579 αλλά τώρα. Please... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AUDIOPHONIC Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Στην πολη της θεσσαλονικης εχουμε ενα καλο μαστορι gyes... -prvt msg me για το τηλ. του ανθρωπου. we speak alien Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bellerophone Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2011 ευχαριστώ θα εξαντλήσω τις πιθανότητες στην αθήνα και αν δε γίνει κάτι θα επικοινωνήσω. ναι σαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση