Guru Nikolas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Guru Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Μετά από καιρό ένα κομματάκι από μένα, κάτι με ιστορία. Καθώς έκανα μάθημα με μία μαθήτριά μου, δε πολυ ήθελε να παίξει αυτά που της πρότεινα, και στον αυτοσχεδιασμό μου βγήκε κάτι πολύ "έξυπνο". Και τότε σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραίο να έγραφα μια σειρά από μικρά κομματάκια, απλά χωρίς πολύπλοκη τεχνική για πιάνο, και έτσι έκατσα και τελικά κατέληξα σε 21 κομματάκια. Στο μεταξύ το κοριτσάκι αυτό, αποφάσισε να σταματήσει τα μαθήματα, το οποίο με στεναχώρισε και επιπλέον ένιωσα κάπως υπεύθυνος για αυτήν της την απόφαση και συνεπώς σα να την "πρόδωσα". Και έτσι κατέληξα να γράψω αυτό το αρκετά απλό και λυπημένο κομμάτι, που μου ακούγεται, όμως, πολύ όμορφο, νομίζω. Πιάνο: Pianoteq PRO Sequencer: Cubase 5.1 (δεν πήρα το 6 ακόμη). Ποιότητα ηχογράφησης είναι ψιλοχάλια, αφού είμαι εκτός στούντιο και χρησιμοποίησα το audacity, που ούτε που το ξέρω και επιπλέον δε με ένοιαζε. ccm3.mp3 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Δεν θα μπορούσε να μην μου αρέσει.......... ;D 8) Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Πανεμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Minimal and Perfect!!! Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
parsifal Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Θαυμάσιο. Και με πατήματα πάνω σε συγχορδίες που τρελαίνομαι. Μπράβο !!! πΛΗκτΡΑ ΑγγΙζΩ ΚΑΙ Σ' αυΤΑ ΠανΤΑ ελΠΙΖΩ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kguitar Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Εξαισιο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 πολυ ωραίο, εξιτμιουζικίζει (με την καλή έννοια) ;D https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roussos Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω αν ειναι επειδη ειπες την ιστορια του, αλλα με συγκινησε το κομματι. Ξερω κι αλλα παιδια που παρατησαν τα μαθηματα μουσικης. Και το μετανιωσαν.. Αγάπη μου, χρειάζομαι τις κιθάρες μου, όπως εσυ τα παπούτσια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
epikouris Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Το οτι είσαι τρανός μουσικός είναι γεγονός που κανείς δεν αμφισβητεί. Το οτι είσαι ένας πολύ ξεχωριστός άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες είναι επίσης φανερό γιατί δηλώνει τα πολύ σπάνια και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σου. Το κομμάτι μου άρεσε πολύ και μάλιστα το συνδύασα με την ιστορία που περιέγραψες κατανοώντας πλήρως τα συναισθήματά σου ως συνάδελφος εκπαιδευτικός και του λόγου μου. Ένα ιδιαίτερο κομμάτι από έναν πολύ ιδιαίτερο και χαρισματικό άνθρωπο. ΥΓ: Ελπίζω να τα πούμε και πριν από την εκδήλωση στο νησί της χαλβαδόπιττας. I was baptized in Muddy Waters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frankyproject2 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Καλημέρα!! Πολύ καλό!!!Μόλις είχα φτιάξει και καφεδάκι και το άκουσα αραχτός στο μπαλκόνι! http://www.youtube.com/user/frankyproject2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση