takissam Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Για μεταχειρισμενα ψαξε μηπως και βρεις κανα τετοιο τερας http://www.classicacafe.com/content/peavey_classic_400_tweed_w_810tx_cab.asp +1 φοβερός ενισχυτής! Επίσης αν δεν θέλεις λαμπάτο, αξίζει να τσεκάρεις παλιούς Solid State Peavey (πχ. BH400 Mark III ή IV). Παίζουν σε πολύ χαμηλές τιμές και πραγματικά αξίζουν και το τελευταίο τους ευρώ!! (κάνε καμιά βόλτα ebay .de ή .uk) OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Full λαμπα για μπασο? Δεν θα το προτεινα εκτος και αν α.εχεις δικο σου συνεργειο να τον κουβαλα στα gigs β.τον εχεις αποκλειστικα και μονο στο μαγαζι γ.τον εχεις αποκλειστικα και μονο στο υπνοδωματιο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Papalampraina Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Οι Eden ενισχυτές έχουν καταπληκτικό καθαρό ήχο, αλλά δεν συνεργάζονται καλά με πετάλια και δύσκολα βρωμίζουν, γι'αυτό και τους προτιμάνε κυρίως jazz μουσικοί. Επειδή έχω Eden, που το βασίζεις αυτό; Εκτός αν ο δικός μου παίζει καλά με πετάλια και τα άλλα μοντέλα όχι. Βέβαια ο δικός μου είναι combo, δεν ξέρω με τις κεφαλές Eden τι γίνεται. Need.More.Fuzz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Επισης αν τα οικονομικα σου μπορουν να τον παρουν τοτε δεν θα χασεις... http://www.thomann.de/gr/aguilar_ag500sc.htm Ειναι απ τους καλυτερους ενισχυτες που εχω παιξει και ειναι 1-2-3-10 κλασεις πανω απο ampeg.... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Επειδή έχω Eden, που το βασίζεις αυτό; Εκτός αν ο δικός μου παίζει καλά με πετάλια και τα άλλα μοντέλα όχι. Βέβαια ο δικός μου είναι combo, δεν ξέρω με τις κεφαλές Eden τι γίνεται. και οι markbass μπουκωνουν σε υψηλες εντασεις...Ραδιο αρβυλα αν με ρωτατε...και το ενα και το αλλο... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Λοιπόοοοοον α) Ο Nemesis που έχω είναι όντως καθαρός (το οποίο είναι και το ζητούμενο) αλλά μόνο jazz δεν έπαιζα ;) Και τη ροκιά του την έχει και το σκάσιμο του plenty. Και με τα πετάλια που του βαλα τα πήγε μια χαρά και δεν πολυκατάλαβα αυτό με το θέμα της συνεργασίας αλλά εντάξει, απόψεις. Έχω παίξει και με Traveler (και έτσι ψήθηκα για τον Nemesis) αλλά με τελείως διαφορετικό μπάσο και καμπίνα. β) Οι GB δεν είναι ένας. Είναι πολλά τα μοντέλα. Για μοντέρνο ήχο πας Shuttle. Για Ampeg στυλ πας Streamliner. Εγώ έχω τον Streamliner 600. Με αυτόν, η αγορά full λάμπας δεν έχει έννοια ;). Άμα θες ντε και καλά λαμπάτο για στούντιο υπάρχουν αρκετά φθηνοί οι παλιοί αλλά καλοί Dynacord από Γερμανία. Αμα θες λαμπάτο για live (εδώ κι εκεί) ....... δες αυτά που λέει ο Warwickplayer. Άσε που έχω την εντύπωση ότι ΔΕΝ τον χρειάζεσαι. γ) Με τους ashdown (αλλά και τους Orange), δεν έχω καλές σχέσεις. ;) δ) Και οι Markbass (ΙΙ & ΙΙΙ) εξαιρετικοί. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Neurotic Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Χαίρομαι που το ακούω αυτό για τους Eden...Γιατί γενικά ο συνδυασμός ενός καθαρού ενισχυτή με πετάλια είναι κάτι που με απασχολεί ιδιαίτερα! Επίσης δεν ξέρω πως βγήκε αυτό από τα λεγόμενά μου αλλά για λαμπάτο δεν ενδιαφέρομαι...Τουλάχιστον για την συγκεκριμένη αγορά! Για τους Aguilar...πολύ ωραίοι ενισχυτές αλλά ξεφεύγουν αρκετά από το budget μου...Εκτός αν παίζει κάτι σε μεταχειρισμένο αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα πέσει εύκολα κάτω από τα 1000.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warwickplayer Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Για τους Aguilar...πολύ ωραίοι ενισχυτές αλλά ξεφεύγουν αρκετά από το budget μου...Εκτός αν παίζει κάτι σε μεταχειρισμένο αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα πέσει εύκολα κάτω από τα 1000.. http://www.thomann.de/gr/aguilar_tone_hammer_sc500.htm Υπαρχει κ αυτος αλλα δεν εχω γνωμη... I repeat myself when i'm under stress!!!I like it!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
warchief Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 o aquilar ξεφευγει απο το μπατζετ σου και δεν τον προτεινα.ξεσκιζει http://en.euroguitar.com/amp/aguilar/ag500sc/130445.html καλοπαιχτος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
haryy Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Aν και είμαι κάτοχος Ampeg B2 έχω να πω πως ότι svt έχω ακούσει είναι μια κ*****α και μισή. Μηδέν λεπτομέρεια, μηδέν δυναμικές, ομίχλη στις χαμηλές και άλλα που βαριέμαι καν να πω. Θα μου πεις, γιατί πήρες Ampeg ρε μεγάλε τότε? Γιατί ο συγκεκριμένος είναι εξαίρεση και έχει όμορφο χαμηλομεσαίο και μεσαίο με λεπτομέρεια και όχι πάναργα χαμηλά. Δυστυχώς δεν βγαίνει πια οπότε τι να στον προτείνω? Μπορείς να κοιτάξεις προς Peavey μεριά όπως και σε Trace Elliot (μονότονος ήχος αλλά σούπερ) Gallien Grueger έχει υπέροχο ήχο σε πολλά βατ με 8άρα καμπίνα, αλλά σε κόμπο που άκουσα μου πέρασε αδιάφορη. Πάντως, ο σκοπός του post ήταν να σε αποθαρρύνω από την αγορά Svt. Mακριάαα! :P http://www.facebook.com/timelessrecordingstudio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση