makaveli Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Καλημερα παιδια!Ειμαι κιθαριστας ο οποιος θελω να γραψω τα τραγουδια μου σε σχετικα οικονομικες τιμες!Θελω την βοηθεια σας αμα μπορειτε να μου πειτε καποια στουντιο που να μπορουν να με βοηθησουν σε σχεση με την ενορχηστρωση των κομματιων(αν και εχω μια ιδεα για το πως θελω να ειναι)! Σας ευχαριστω προκαταβολικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
morbidgeorge Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Καλημερα φιλε.Εχθες ημουν στα ΝΕΚΥΙΑ STUDIOS και ακουσα ηχογραφησεις που εχει κανει εκει.Πολυ καλη δουλεια κ καλες τιμες.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.488069926255.263076.261532721255 Μιλα με τον Παναγιωτη.Πες του οτι σε στελνει ο Γιωργος ο ντραμερ που ηταν χθες εκει. Επαγγελματικη δουλεια κ πολυ καλα μηχανηματα.Επισης μπορει να σε βοηθησει κ με ενορχηστρωση.Κανε μια δοκιμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Καλως τον Σε Αλεξανδρουπολη? Καβαλα? Θεσσαλονικη? Κατερινη? Λαρισα? Βολο? Λαμια? Αθηνα δεν ρωταω γιατι βρωμαει ο τοπος ;D Κορινθο? Πατρα? Τριπολη? Πυργο? Καλαματα? Σπαρτη? Χανια? Ηρακλειο? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makaveli Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 παιδια ευχαριστω πολυ για τις τοσο αμεσες απαντησεις!αρχικα αθηνα ψαχνω οποτε μαλλον ειμαι τυχερος απο θεμα επιλογων!Παιδια το βασικοτερο θεμα μου ειναι οτι εχω γραψει μουσικη και στιχους αλλα τα εχω ακουσει μονο με μια ακουστικη η εστω ηλεκτρικη κιθαρουλα!Νομιζω πως το σημαντικο ειναι(και διορθωστε με αν κανω λαθος, η δωστε μου εναλακτικες) να ακουσω τα κομματια να παιζονται με ντραμς,μπασο κτλ και το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ατομα ωστε να μπορεσω να τους πω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Ομορφα και τωρα περιοχη που σε βολευει για να αρχισουν οι απαντησεις να τρεχουν. Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makaveli Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Παιδια μενω πειραια αλλα δεν εχω κανενα θεμα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Σου έστειλα πμ (μην κατηγορηθούμε και για διαφήμιση ;D ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Διαβασε αυτο. Παιζουν και οι "OnLine" καταστασεις ;) http://www.noiz.gr/index.php?topic=184773.0 Πειραια γνωριζω το R.P.N. Πραξιτέλους 159 www.rpnstudio.com Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Σου έστειλα πμ (μην κατηγορηθούμε και για διαφήμιση ;D ) Ιιιιιιι... ντροπη! Φανταζομαι οτι θα εχει πλεον μπουκωσει το γραμματοκιβωτιο του makaveli ;D Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Ιιιιιιι... ντροπη! Φανταζομαι οτι θα εχει πλεον μπουκωσει το γραμματοκιβωτιο του makaveli ;D :-[ :-[ :-[ ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση