Nestoras Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Δεν με ενθουσίασε όμως και δεν τρελάθηκα με τα σόλο. Δεν είχαν να πουν κάτι,απλά υπήρχαν. Anyway.....προσωπική άποψη: για τον.....ο! Στο παρόν τραγούδι. Απολύεσαι. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Κάνω μπαμπ λοιπόν για να τους ακούσετε κι' άλλοι. Τους ξέρω ωρέ Nesrtor Apos!!! Τα παιδιά σκίζουν! :D :P Εγώ για τον αξούριστω είπα, να ξυριστεί! ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Τους ξέρω ωρέ Nesrtor Apos!!! Τα παιδιά σκίζουν! :D :P Εγώ για τον αξούριστω είπα, να ξυριστεί! ;D ;D ;D Πάλι απο ακολασίες γύρισες? ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Πάλι απο ακολασίες γύρισες? ;D ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Πολυ σοβαρη μουσικη{οι}.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Πολυ σοβαρη μουσικη{οι}.... Για ενα περιεργο λογο μου θυμισε Tears for Fears...meets Dreamtheater.. ??? ??? μαλλον ειναι η φωνη του που μοιαζει...και αυτο το εφε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση