odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Ωραιο θεμα (ωραια και η Kaki, δεν την ειχα ξανακουσει). Να προσθεσω εναν απο τους αγαπημενους κιθαριστες - δεν ειναι ακριβως στην κατηγορια kaki/mckee κλπ - αλλα ενιοτε κοπανιεται και αυτος ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 φοβερός ο Βοβ! Ευχαριστούμε Οδυσσέα! φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 φοβερός ο Βοβ! Ευχαριστούμε Οδυσσέα! Ειχα την τυχη περσι να τον δω και απο κοντα - το live του ηταν απο τα πιο διασκεδαστικα αλλα κυριως εκπαιδευτικα live στα οποια εχω παρευρεθει. Απλα εξαιρετικος καλλιτεχνης και ανθρωπος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
playloud Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Τώρα, μη με παρεξηγείτε, μου αρέσει ιδιαίτερα το στυλ που εκφράζουν οι καλλιτέχνες που παραθέσατε, όμως...όταν διάβασα τον τίτλο του ποστ το μυαλό μου πήγε κατευθείαν στον παρακάτω κύριο...συγγνώμη για την "παρενόχληση" ;D... καλα ο drummer τσαμπα μεροκαματο παιρνει, τα παιζει ολα ο κιθαριστας ;D (τι live κι αυτο στο Ροδον Θεε μου) Make me fries... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mike G Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Παιδιά έχω την εντύπωση ότι αυτοί δεν είναι μία ξεχωριστή κατηγορία κιθαριστών καθώς όλοι οι βιρτουόζοι της κλασσικής έχουν κάνει και μαθήματα ρυθμού δηλαδή το πως να εντάσσουν κρουστούς ήχους στο παίξιμό τους.Άλλοι βέβαια το κάνουν περισσότερο και άλλοι λιγότερο (με το βιρτουόζοι εννοώ πολύ καλοί) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
audiokostas Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Από την ανάγνωση του τίτλου, αμέσως ήρθε στο μυαλό μου το συγκεκριμένο ιδίωμα Ίσως επειδή μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες. Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gskar Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2011 Ο αγαπημένος των αγαπημένων κρουστών! http://www.youtube.com/user/gskarogiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση