digisilence Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Χουμμμ.... Plugins εχεις χρησιμοποιησει? Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 ναι. Addictive drums και κατι ψηφιακα πληκτρα που δεν θυμαμαι πως λεγονται. Εχω σταματησει πια το δευτερο. www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
degdekis Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 ok τα βρήκα αυτά που μου είπες. Δουλεύαν στις ρυθμίσεις του κάθε καναλιού. Πρέπει να σου πω όμως οτι βρήκα πολύ πιο ικανά και φιλικά στο χρήστη κάποια απο τα plug ins που λέγαμε το πρωι, αλλα νομίζω ότι εντιπωσιαστηκα όταν δούλεψα το izotope-ozone4.....μικρο προγραμματακι, μια κ εξω εγκατασταση, δουλεύει μεσω cubase, και έχει απειρες ρυθμίσεις, φοβερή πλατφόρμα, πολύ καλά presets, και εξαιρετικο ηχητικό αποτέλεσμα, και φυσικά αυτό που εξαρχής ήθελα...κανα 2 db εξτρα στο μαστερ...οσο ψαχνεις ανακαλύπτεις... www.thedamnationproject.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
digisilence Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Υπεροχα καλες δημιουργιες Kαι το μικροφωνο της Barbie μια χαρα ηχογραφει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση