Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 ενα ανατολιτικο... :) east_my_friends.mp3 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 I approve. :) Aν και δεν μου φανηκε και τοσο ανατολιτικο, ισως βεβαια περιμενα κατι πιο "βαρυ". Με αμανεδες ας πουμε. Γιατι δεν εχει αμανεδες? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Διαγνώνω ανοδική πορεία. Εδώ άκουσα τη πιο εφευρετική αλλαγή που έχεις κάνει ποτέ ("ρεφραίν"). Καλός ήχος, ωραίο άκουσμα. Υ.Γ. υπάρχουν και κάτι πρασιναδίτσες συγχωρήσιμες Υ.Γ. 2 Ανατολή και 'γω δεν άκουσα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Πρέπει να πάτε πιο ανατολικά από εκεί που σκέφτεστε. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εγώ νομίζω ότι εννοεί Ανατολικό Μπλόκ. :D Νίκο, ήρεμα με το overdrive, έτσι όπως το πας σε λίγο θα μας ανεβάζεις satriani covers! ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Νίκο, ήρεμα με το overdrive, έτσι όπως το πας σε λίγο θα μας ανεβάζεις satriani covers! ;D ;D το παρακανα με το GAIN ε??? ετσι πως το παω με βλεπω χεβυμεταλλα σε λιγους μηνες... ;D Υ.Γ. υπάρχουν και κάτι πρασιναδίτσες συγχωρήσιμες ε,και λιγες βιταμινες απο χορταρικα δεν βλαψανε ποτε κανενα... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 ετσι πως το παω με βλεπω χεβυμεταλλα σε λιγους μηνες... ;D μη το παίρνεις κατάκαρδα κανείς δεν είναι τέλειος ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
qesh Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Ο ηχος της lead στο 1¨15 τα σπαει.και προηγουμενως παρα τα φεισεροντιλεγια εχει χαρακτηρα.Μηπως ομως επρεπε να το πεις pimp my east ;D ΥΓ Να τολμησω να ρωτησω αν ειναι τελε η τσαμπα κοπος? Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Ε έχει ένα δημοσιουπαλληλίστικο αέρα Σπάταλο drive ας πούμε ;D Αλήθεια όμως ‘’ ωραίο άκουσμα’’ rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Να τολμησω να ρωτησω αν ειναι τελε η τσαμπα κοπος? Τσαμπα κοπος... ;D...ετσι κι αλλοιως ακολουθω και εγω πολιτικη λιτοτητας...3 τελε & 1 σκαφακι εχω κρατησει απο κιθαρες ολες και ολες.... ;D Ο ηχος της lead στο 1¨15 τα σπαει. οντως τις περισσοτερες φορες ενα απλο od λιγο delay & ενας καλος ενισχυτης ειναι οτι καλυτερο... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση