IraklisZS Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που λες φίλε μου απλά δεν υπάρχει πρόθεση διαφήμισης! :) Αυτό λέω κι εγώ....... :) Συμβουλή: Ξαναγίνε τελεκαστεράκιας χαχαχαχαχα ;D, αν και η strat τα σπάνε αλλά δεν είναι καθόλου στο στυλ μου! :) ποιος σου ειπε πως ημουν ποτε τελεκαστερακιας? δε σφάξανε! ;D μια σεκτερ με διπλους ειχα παλια. Τωρα σοβαρευτηκα και πηρα στρατ a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 ποιος σου ειπε πως ημουν ποτε τελεκαστερακιας? δε σφάξανε! ;D μια σεκτερ με διπλους ειχα παλια. Τωρα σοβαρευτηκα και πηρα στρατ χαχαχαχαχαχ σόρρυ φίλε μου! (Πως έπαιζες με σέκτερ? Δεν τις πάω καθόλου χαχαχαχα). Πάντως εαν πήρες στρατ είσαι σε καλό δρόμο!! Άντε σύντομα να σε δω και με Τέλε!! χαχαχαχα ;D Η στράτ με μονούς? -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 χαχαχαχαχαχ σόρρυ φίλε μου! (Πως έπαιζες με σέκτερ? Δεν τις πάω καθόλου χαχαχαχα). Πάντως εαν πήρες στρατ είσαι σε καλό δρόμο!! Άντε σύντομα να σε δω και με Τέλε!! χαχαχαχα ;D Η στράτ με μονούς? με μονους φυσικά! ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 με μονους φυσικά! ;) Σωστότατος.....!!! ;D Πάντα μισούσα τις στράτ με διπλούς......Αν ποτέ θελήσεις αλλαγή στους μαγνήτες τσέκαρε οπωσδήποτε Haussel μονούς για στρατ είναι πολύ ψαγμένοι...!!! ;) ;) ;) -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Καλοριζικη φιλος να τη χαιρεσαι και οτι επιθυμει.Να τα 100στησει. Οι υπολοιποι νιωσατε μνημονιο λογικα ε?Περαστικα μας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Καλοριζικη φιλος να τη χαιρεσαι και οτι επιθυμει.Να τα 100στησει. Οι υπολοιποι νιωσατε μνημονιο λογικα ε?Περαστικα μας Σ'ευχαριστω φίλε μου να' σαι καλά! :) Μωρέ το μνημόνιο το νιώσαμε όλοι........και αυτό πιστεύω δεν είναι τίποτα ακόμα......θα το νιώσουμε βαθύτερα...... -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση