gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Ενα εξαιρετικο κομματι απο εναν εξαιρετικο καλλιτεχνη. Μια διασκευη εδω :) Ειναι ολα παιγμενα και γραμμενα (και μπασσο) δια χειρος μου :) Hope you enjoy guys and gals! :) heartless.mp3 just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Breathless. (Μπορεί όχι από τη φωνή, αλλιώς) ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Σας μερσω αγαπητε Νεστωρ :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εξαιρετικό. Κι η φωνή είναι σωστή αλλά λίγο ντροπαλή σε αντίθεση με την κιθάρα της οποίας ο τσαμπουκάς σπάει κόκαλα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 θενκς Σπυρο! Με τη φωνη εχω τις στιγμες μου οφειλω να πω :-\ just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
hyperpanos Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Εξαιρετικό. Κι η φωνή είναι σωστή αλλά λίγο ντροπαλή σε αντίθεση με την κιθάρα της οποίας ο τσαμπουκάς σπάει κόκαλα. συμφωνώ και εγώ, μπράβο gregg ;) ;) ;) όχι άλλο κάρβουνο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 συμφωνώ και εγώ, μπράβο gregg ;) ;) ;) thanks Πανο :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Τα shuffle τα σκιζεις!Φοβερο παιξιμο και ηχος.Η φωνη θελει λιγη δουλεια αλλα η χροια της ειναι κατα τη γνωμη μου ωραια και πολυ ζεστη.Εξαλλου μια φωνη σ αρεσει η οχι κυριως για τη χροια της οποτε τη βαση την εχεις κι εκει.Σκοτωνει!Gal speakin' ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gregg Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2011 Τα shuffle τα σκιζεις!Φοβερο παιξιμο και ηχος.Η φωνη θελει λιγη δουλεια αλλα η χροια της ειναι κατα τη γνωμη μου ωραια και πολυ ζεστη.Εξαλλου μια φωνη σ αρεσει η οχι κυριως για τη χροια της οποτε τη βαση την εχεις κι εκει.Σκοτωνει!Gal speakin' ;D ;D Να'σαι καλα :) just changed avatar :p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkou Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2011 Γρηγόρη, δεν σε είχα ξανακούσει να τραγουδάς! Δεν ξέρω τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου κομματιού, δε το γνωρίζω άλλωστε, στέκομαι μόνο στο ότι η φωνή σου βγάζει συναίσθημα... Πολύ βασικό αυτό για μένα! Μπράβο σου! https://myspace.com/gkou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση