Προς το περιεχόμενο

Τελικός Eurovision.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ρε παιδιά ήμαρτον. Είναι δηλαδή ανάγκη να το ανάγουμε σε γεγονός της χρονιάς; Έχω βαρεθεί να ακούω από τους μισούς πόσο γα#$το ήταν που βγήκαν οι lordi κι απ'τους άλλους μισούς πόσο ηλίθιοι είμαστε που ασχολούμαστε. Σιγά πια! Εγώ είδα το event, διασκέδασα, γέλασα και μου άρεσε και το κομάτι που βγήκε. Αυτά. Γιατί να του δίνουμε τόση έκταση;

Πέραν αυτού, πάω στις συνελεύσεις της σχολής μου, ψηφίζω, παρακολουθώ μαθήματα και είμαι απόλυτα συνειδητοποιημένος. Τι πάει να πει αυτό, ότι δεν κάνει να δω eurovision; Με υποβιβάζει σαν άνθρωπο; Και ναι, συμφωνώ με τον eye για τους καραγκιόζηδες που κάνουν τις καταλήψεις. Ό,τι και να μου πείτε, εγώ πλέον έχω πειστεί πως υπάρχει ΕΝΑΣ μόνο λόγος που τις κάνουν. Για να αισθάνονται ότι είναι αγωνιστές. Αυτός και ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 121
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Γιατί ενω όλοι ξέρουν για τα τέρατα' date=' ποιος έχει ακούσει οτι όλες οι σχολές τελούν υπό κατάληψη?

[/quote']

Όλες? όχι. Κάπου υπάρχει μια μικρή σχολή, που αντιστέκεται και θα αντιστέκεται στους εισβολείς...

(η συγκεκριμένη δεν εκλέγει καν κομματική παράταξη, και η εκπροσώπηση των φοιτητών είναι μόνον αυτό. Τα θέματα συζητώνται μέσα απο ένα φόρουμ)

leep is a symptom of caffeine deprivation.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου