Robas Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Τι Lordi και τέρατα μου λέτε τώρα. Το αστέρι της φετινής Eurovision ένα και μοναδικό ήταν. Severina Vuckovic - Κροατια - Όλα τα λεφτά! Το κορίτσι με το κόκκινο φουστανάκι! http://www.eurovision.tv/english/567.htm ...και χωρίς φουστανάκι!!! http://www.videos2stars.com/videos-Severina-Vuckovic-nue-132-912.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
old_nick Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Ποιες ώρες; ¶ρχισε ο πόλεμος και δεν το πήρα χαμπάρι; Τι εννοείς; Με χάλασε λίγο το ύφος σου ρε eye, πολύ βαρύγδουπο λες και απευθυνόσουν σε κανένα πιτσιρίκι!... Το διάβασα και αργά το βράδυ... Τώρα να μου πεις και εσύ (εγώ) τι είσαι? Ο δικηγόρος του Chaostar? Όχι βέβαια, αλλά όχι και μιμητισμός στα 25!!! Σε λίγο θα βγει ότι είναι και ανώριμος! Υ.Γ. Robas Rules!!! Tigka metal!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 robas rules for sure!!! 8) καλά ρε που το βρήκες??? ps:απο δω και πέρα ,i looove maria menounos & severina vuckovic :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Acanthor Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Ποιες ώρες; ¶ρχισε ο πόλεμος και δεν το πήρα χαμπάρι; Τι εννοείς; Με χάλασε λίγο το ύφος σου ρε eye' date=' πολύ βαρύγδουπο λες και απευθυνόσουν σε κανένα πιτσιρίκι!... Το διάβασα και αργά το βράδυ... Τώρα να μου πεις και εσύ (εγώ) τι είσαι? Ο δικηγόρος του Chaostar? Όχι βέβαια, αλλά όχι και μιμητισμός στα 25!!! Σε λίγο θα βγει ότι είναι και ανώριμος! Υ.Γ. Robas Rules!!![/quote'] Καλά έχουμε δει και κάτι "ώριμους" 30άρηδες... ¶λλωστε είναι γνωστό ότι ο άντρας ωριμάζει μετά θάνατον.... Γενικά το λέω όχι συγκεκριμένα για τα παιδιά, εννοείται, απλά η ηλικία πολλές φορές δε δείχνει την ωριμότητα κάποιου, καθώς αυτό έχει να κάνει με τις εμπειρίες του καθενός και τον τρόπο που τις αντιλαμβάνεται... ..there's too much panic in this town... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Επειδή βλέπω ότι το θέμα συνεχίζεται να πω ότι πήρα το θάρρος να "συμβουλέψω" τον Chaostar ακριβώς επειδή τον θεωρώ ώριμο. Με ηλίθιους δεν ασχολούμαι. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Επειδή βλέπω ότι το θέμα συνεχίζεται να πω ότι πήρα το θάρρος να "συμβουλέψω" τον Chaostar ακριβώς επειδή τον θεωρώ ώριμο. Με ηλίθιους δεν ασχολούμαι. Ψεμματα.....ασχολεισαι με εμενα!!!Και επισης θελω να ομολογησω οτι ειμαι ενα 26χρονο παιδακι ετων 16....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mentalvortex Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 robas rules for sure!!! 8) κορυφαιος! τετοια μελη χρειαζομαστε,να το "ψαχνουν" το θεμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Επειδή βλέπω ότι το θέμα συνεχίζεται να πω ότι πήρα το θάρρος να "συμβουλέψω" τον Chaostar ακριβώς επειδή τον θεωρώ ώριμο. Με ηλίθιους δεν ασχολούμαι. Ψεμματα.....ασχολεισαι με εμενα!!!Και επισης θελω να ομολογησω οτι ειμαι ενα 26χρονο παιδακι ετων 16....... και πανω απο ολα ΖΗΜΙΑΡΙΚΟ παιδακι :lol: :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Severina Vuckovic - Κροατια - Όλα τα λεφτά! Το κορίτσι με το κόκκινο φουστανάκι! http://www.eurovision.tv/english/567.htm ...και χωρίς φουστανάκι!!! http://www.videos2stars.com/videos-Severina-Vuckovic-nue-132-912.html Ρε παιδιά μήπως το link είναι ψιλοακατάλληλο και δεν συμφωνει με τους κανόνες του forum??? Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
antouan_z Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση