STUDIOM13 Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Πάει και αυτό. Πως σας φάνηκε πείτε καμμιά γνώμη. Πάντως εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι υπήρχαν κάποιες καταπληκτικές φωνές ανεξάρτητα από το είδος τραγουδιού που υποστήριζαν. 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Flipper Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 H Sylvia Night πάντως μου φάνηκε καλύτερη από τη Bίσση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Η Φωτεινή Δάρρα ήταν η καλύτερη φωνή εκεί μέσα, εκτός συναγωνισμού δυστυχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NemOOO Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Εμένα γενικα μου άρεσαν οι αποστολή του FYROM και η Croatia... Και απο εμφάνιση και απο τραγούδι.... Time is just a fraction of the sine....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Η Φωτεινή Δάρρα έχω συνέχεια την αίσθηση ότι είναι στα κόκκινα, καθώς στις ψηλές της δεν έχει καθόλου vibrato. Από φωνές, ο τυπάς των Lordi ήταν ΑΘΛΙΟΣ ως φωνή, αν και στις χαμηλές το αποτέλεσμα ήταν αισθητικά πολύ καλό. Ο Ρώσσος τελικά δεν ήταν κακός, παρ'ότι στον προκριματικό έκανε τα φάλτσα του αιώνα. Κάποιος μου έκανε εντύπωση πάντως, αλλά τώρα δε θυμάμαι ποιος........ :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panka Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 ο απολυτος εξεφτελισμος για αυτο το πανυγηρι της ευρο-βισιων οπως εγινε φετος!!τρελα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vangelisorfas Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Αν και δεν είμαι μεταλλάς, πολύ χάρηκα που βγήκαν τα :twisted: :evil: "τέρατα"! Επιτέλους κάτι εναλλακτικό σε όλα αυτά τα πλαστικά τραγούδια που έχουμε συνηθίσει σε αυτόν τον διαγωνισμό! Ήταν ένα βήμα μπροστά! Και εις ανώτερα... www.okband.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Αυτούς τους τύπους ευχαρίστως θα τους γιαούρτωνα, ακόμα και τη δεκαετία του ΄80 που ήμουν τόσο μέταλλο που άντεχα έως και φόλες τύπου Twisted Sister και Manowar... Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drumer_FOTIS Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Παιδιά, τα πράματα είναι απλά... Οι Lordi,εντάξει,εννοείται πως δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά της μεταλ και χεβυ μεταλ,ήταν το εναλλακτικό κομμάτι της ευροβίζι(α)ων. Πιστεύω ότι κάλυψε αρκετούς από τους μεταλλάδες εκεί έξω ώστε να τους δώσει η Ελλάς το 12αράκι! 8O Και στο κάτω κάτω, αρκετά με του κόλους και τα βιζιά (που παρεπιπτώντως ήταν πολύ ωραία, μα πάρα πολύ ωραία :lol: :lol: ), ας δούμε και κάτι το διαφορετικό και ας είναι και τέρατα! Υγ: Εμένα μ'άρεσε και το τραγούδι της Τουρκίας καθώς και η κοπελιά της! Νταρτάνα γυναίκα...με τα όλα της! :P P>ΕΙΜΑΣΤΕ ΩΡΑΙΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΝΤΡΑΜΕΡΣ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spirou Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2006 Υγ: Εμένα μ'άρεσε και το τραγούδι της Τουρκίας καθώς και η κοπελιά της! Νταρτάνα γυναίκα...με τα όλα της! icon_razz.gif εγώ την ψήφισα κιόλας....!!! :oops: :lol: :lol: :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση