longshadow Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Να πρωτοτυπήσω προτείνοντας αυτό?... ...και λέω να πρωτοτυπήσω γιατί δεν έχει τη φήμη του marshall in a box, αν και στην τελευταία version ο Χρήστος έχει σφίξει τα μπάσα και γενικά το πετάλι έχει πλέον και "marshall flavours" στο ρεπερτόριο του. :) Απλα δεν εχω τοσο ογκο στον ηχο μου.. ...ένας λόγος παραπάνω που το προτείνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Χμμ ενδιαφερον longshadow :) Λες να βοηθησει στον ογκο ε? Βασικα οπως ειπε καποιος και παραπανω λογικα θα φταιει και η χαμηλη ενταση..Θα ψαχτω λιγο με αυτα που προτινατε να δουμε τι θα γινουμε!! ;D Πολυ βοηθητικοι ολοι παντως, ευχαριστω ;D Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
asprados Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Μέσα στο δωμάτιό σου και σε αυτές τις εντάσεις ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να πάρεις όγκο, όπως τον εννοείς. Πόσο μάλλον με τον ενισχυτή σου που είναι 30w και για να αρχίσει να αποδίδει αξιοπρεπώς, πρέπει να ξεπεράσεις κατα πολύ την ένταση δωματίου. Λάβε υπ' όψιν σου ότι οι ήχοι αυτοί στο στούντιο επιτυγχάνονται με διάφορες μεθόδους που δε μπορείς να έχεις στο δωμάτιο σου, και στα live παίζουν με 100w kai 120w ενισχυτές σε 4*12 καμπίνες και σε τεράστιες εντάσεις. ΚΑΝΕΝΑ πετάλι δε θα στο δώσει αυτό, δυστυχώς... :'( Όπως ειπώθηκε και παραπάνω ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο, παίζουν και τα χέρια του παίχτη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Να πρωτοτυπήσω προτείνοντας αυτό?... Όπου κι' αν τ' άκουσα (έκθεση, εμου παίζοντος αλλά και λοιπων-πρόβα με Γιάννη) το πετάλι είναι καταπληκτικό. Εύγε. ;) InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Ε, καλα σαφως και παιζουν ρολο τα δαχτυλα, δεν περιμενω να ακουστω καλυτερα (αν ειναι δυνατον) ή οπως αυτοι οι θεοι 8). απλα καλο ειναι αν χεις καποιο Α ηχο που να σου κανει κεφι να πιασεις να παιξεις ρε παιδι μου, αυτο εννοω για να μην παρεξηγουμαι :) Αυτο προσπαθω να πετυχω. Κατι τελευταιο. Λετε με εναν μικροτερο ενισχυτη που εχεις τη δυνατοτητα να τον ανοιξεις να πλησιαζει το επιθυμιτο αποτελεσμα ή ειναι προνομοιο των πολλων watt αυτο? εννοω ενισχυτες οπως ο Μarshall class5, fender champ, orange tiny terror. Ευχαριστω, Mike Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ierissiotis Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Κάπου είχα δεί ενα βιντεο για τον ήχο των κιθαριστών που θέλεις. Οι soldano και τα rack ήταν βουνό απο πίσω ;DΔε νομίζω ότι με ένα απλό πεταλάκι μπορείς να βγάλεις τον ήχο τους.Κάπου έιχε πάρει το μάτι μου ένα πετάλι διστόρτιον της soldano αλλά ήταν πανάκριβο.Ψάξτο λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panosprog Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Καλησπερα σε ολους! :) Ψαχνω ενα πεταλι distortion-overdrive για να πλησιασω αυτο τον γεματο ηχο που εχουν οι κιθαριστες αυτοι. Αν μπορει καποιος να βοηθησει, θα το εκτιμουσα. Να πω οτι ο ενισχυτης μου ειναι Laney VC-30 112 με Celestion G12H. Ευχαριστω, Mike Σὒμφωνα με το παρακατω χρησιμοποιουσε και το radial tonebone classic tube distortion τσεκαρε το αν θελεις http://www.tonebone.com/tb-classic-artists.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sardas Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 http://www.thomann.de/gr/mxr_78_custom_badass_distortion.htm εκτος αν εχεις τα χρηματα για το RIOT ξερω τι σου λεω τον ενισχυτη μου εχεις ;D, αλλα πιο σημαντικο για τον ηχο που θελεις ειναι το delay αλιως gary moore δεν... http://www.thomann.de/gr/tc_electronic_flashback.htm (φρεσκο πραμα) εκτος παλι αν εχεις τα φραγκα για t-rex replica και εισαι αλλου έχω και δικαιώματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2011 Εγώ να ρωτήσω κάτι από περιέργεια...Όλα αυτά θες να τα πετύχεις με την Cabronita του avatar σου; Μήπως φοράει TV Classics; Aν ναι, τότε not a chance και δεν το συζητάω άλλο. Επίσης αν κάποιος καταφέρει να βγάλει αυτούς τους ήχους με αυτό το set up και με το Bad Monkey που προτείνεται παραπάνω, εγώ προτίθεμαι κατ' αρχάς να ξεκινήσω thread που θα ζητάω δημόσια συγγνώμη και μετά να παρατήσω την κιθάρα και να ασχοληθώ με κάτι άλλο... (Περιμένω προσκλήσεις). Αν όμως υποθέσουμε ότι έχεις μια κιθάρα που δεν "ξεβρακώνεται" όταν της βάλεις επάνω 2 PAF style humbuckers... Ξεκίνα αλλάζοντας το G12H με ένα καλό G12M. To ιδανικό θα ήταν κανένα Scumback μιας και παίζεις με 1x12 αλλά και το Celestion ή το Eminence Private Jack θα κάνουν δουλειά... Μετά αν θές να μην ξεφραγκιαστείς τελείως, σε πετάλι σου προτείνω την πρώτη έκδοση του Marshall Guv'nor ή το Crunch Box της MI Audio (ουσιαστικά τα ίδια είναι πάνω κάτω). Όποιο βρείς πιο φθηνό (υποψιάζομαι λιγότερο από 100 ευρώ). Για περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερο budget, τσέκαρε το thread με τα amp in box πετάλια για Marshall Plexi, και modded JCM800. Δύο από τα καλύτερα πετάλια του είδους, το Mad Professor Might Red Distortion και το Suhr Riot τα φέρνει ο Κουρμπής στη Θεμιστοκλέους και μπορείς να τα ακούσεις από κοντά αν είσαι από Αθήνα. Επίσης διαφωνώ με τα boosters ή τα low gain overdrives γι αυτόν τον ενισχυτή και για τον ήχο που ζητάει ο OP. Και τέλος επειδή το Bad Monkey έχει γίνει ψωμοτύρι εδώ μέσα καλό είναι να ξέρουμε ότι ναι μεν είναι μια χαρά για 30 ευρώ αλλά το buffer του όταν είναι off σακατεύει τα πάντα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 OP Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2011 Οχι, οχι. Καταρχας η τελε εχει τους Powertrons ετσι για την ιστορια ;D. 2ον εννοειται οτι χρειαζεται les paul. Μια epiphone με Burstbuckers ειναι. :) Πολυ κατατοπιστικο το post σου, ευχααριστω! Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση