Προς το περιεχόμενο

Εάν ο Malmsteen ήταν μπουζουξής...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ αλλωστε το σημαντικοτερο στο rock n roll δεν ειναι το μαλι & το ντυσιμο?? :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen...

οπως?? 8O

μηπως εννοεις δεν εχει το ιδιο κακο γουστο στο ντυσιμο & στο μαλλι?? :lol:

γελας' date='ε?...παρε αυτο τοτε :lol: :lol:

[img']http://img221.imageshack.us/img221/381/hl6905771ma.jpg[/img]

ειμαι ο ΜΟΝΟΣ που δεν βρισκει ΚΑΜΙΑ κακογουστια στην εμφανιση?...

ισα ισα που θα γουσταρα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ να δω εναν τετοιο τυπο πανω στη σκηνη να παιζει απο ροκιες μεχρι blues και country.ΝΑΙ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ :lol: :lol:

αυτο που δεν εχουν ' date=' ειχαν και δεν θα εχουν χιλιαδες κιθαριστες ανα τον κοσμο . ο malmsteen ειναι απλα απλησιαστος. 8)

οσο για το μπουζουκι, ειχαμε το χιωτη. :wink:[/quote']

Προσωπικά, είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

Μπορεί να με εκνευρίζει ακόμη ο Cobain, αλλά τον ευχαριστώ τα μάλλα που στάθηκε αφορμή να περάσουν ο Malmsteen και οι κλώνοι του στο περιθώριο, και να επανέρθει το τραγούδι στο προσκήνιο ...

πρωτον δεν καταλαβαινω γιατι τονιζεις ( κατα τα λεγομενα σου) γεγονος οτι εισαι αταλαντος κτλ.

δευτερον αν νομιζεις οτι αυτα που παιζει ο κυριος εν λογο ειναι ασκησεις τοτε μαλλον δεν εχεις ακουσει η προσεξει αρκετα το παιξιμο του.

Τωρα για τον παραλληρισμο cobain και μουσικης( τραγουδι) δεν θα κανω σχολιο γιατι θα ξεσπασει θυελλα :lol:

Για το αν ο malmsteen ειναι ταλενταρα δεν υπαρχει θεμα , ειναι κατι το οποιο δεν παιρνει συζητηση. Αν δε σου αρεσει η μουσικη του αυτο ειναι σεβαστο, παντος απο αποψη εκτελεστικη ο ανθρωπος ειναι κορυφη . Αν δεν εχεις τα αυτια να το ακουσεις και την αντιληψη να το καταλαβεις αυτο ειναι αλλο θεμα .

αυτο που δεν εχουν ' date=' ειχαν και δεν θα εχουν χιλιαδες κιθαριστες ανα τον κοσμο . ο malmsteen ειναι απλα απλησιαστος. 8)

οσο για το μπουζουκι, ειχαμε το χιωτη. :wink:[/quote']

Προσωπικά, είμαι ατάλαντος, άμουσος, και αργός. Γι' αυτό και μου φαίνεται παράλογο (επιεικώς) το να θεωρείται υπερταλέντο και μουσικάρα, η επι 23 ετών βαρετή παράθεση (των ίδιων πάντα) γυμναστικών επιδείξεων.

Μπορεί να με εκνευρίζει ακόμη ο Cobain, αλλά τον ευχαριστώ τα μάλλα που στάθηκε αφορμή να περάσουν ο Malmsteen και οι κλώνοι του στο περιθώριο, και να επανέρθει το τραγούδι στο προσκήνιο ...

.

Καλα Silot...oτι θες λες..... 8O 8O

Για το αν ο malmsteen ειναι ταλενταρα δεν υπαρχει θεμα ' date=' ειναι κατι το οποιο δεν παιρνει συζητηση. Αν δε σου αρεσει η μουσικη του αυτο ειναι σεβαστο, παντος απο αποψη εκτελεστικη ο ανθρωπος ειναι κορυφη . Αν δεν εχεις τα αυτια να το ακουσεις και την αντιληψη να το καταλαβεις αυτο ειναι αλλο θεμα .[/quote']

Νομίζω ότι αυτοαναιρείσαι με την παραπάνω υπόθεση...

Ο Malmsteen είναι ταλεντάρα σε τι; Στην εκτέλεση; Δηλαδή είναι ένας άρτιος εκτελεστής; Και τι τον κάνει τότε διαφορετικό από μερικές δεκάδες βιολιστές που ξέρω και παίζουν σε μεγάλες ορχήστρες; Και που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους;

Γιατί αν παίζεις βιολί από τα 4, σταθερά 4-5 ώρες την ημέρα, και λωβοτομημένος μπαμπουίνος με βαριά νοητική υστέρηση να είσαι, δεν μπορεί, στα 20 κάτι θα λες από τεχνική. :wink:

Το θέμα είναι αυτά που παίζει και αν θέλεις η συνολική συνθετική προσφορά του αρκούν για να τον χαρακτηρίσουν ταλέντο;; (συνολικά).

Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός και να μην το εκλάβεις σαν απόπειρα δυσφήμισης του ειδώλου σου... :wink:

Ελα βρε Abraxas....μην τα ισοπεδωνεις αλλα....!!!

Υποστηριζεις δηλαδη οτι to timing τον εφερε σε αυτην την θεση;;;;

Οτι θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος ειχε σπαταλησει 2.345.6768. ωρες πανω στην κιθαρα;;

Ελα βρε Abraxas....μην τα ισοπεδωνεις αλλα....!!!

Υποστηριζεις δηλαδη οτι to timing τον εφερε σε αυτην την θεση;;;;

Οτι θα μπορουσε να ηταν ο οποιοσδηποτε αλλος ειχε σπαταλησει 2.345.6768. ωρες πανω στην κιθαρα;;

Δεν κατάλαβα! Εγώ τα ισοπεδώνω όλα?? Με είδες να χρησιμοποιώ εκφράσεις τύπου 'δεν χωράει καμμιά συζήτηση' και 'κανείς ποτέ πουθενά δεν θα μπορέσει να είναι καλύτερος;' (καλύτερος τι σημαίνει άραγε...) :roll: :roll:

Νόμιζα ότι μιλάμε για μουσική εδώ μέσα... όχι για το πόσες νότες το δευτερόλεπτο πιάνει ο Χ 'εκτελεστής' (sic!)

Θα μπορούσα να απαντήσω στην ερώτησή σου για το 'οποιοσδήοπτε άλλος΄ παραπέμπωντάς σε διάφορες πρόσφατες μελέτες για τους μουσικούς και την υπεροδήγηση του νευρικού συστήματος. Παρεμπιπτόντως' date=' η ίδιες μελέτες, αφορούν και δακτυλογράφους που χτυπάνε εκατοντάδες λέξεις το λεπτό. Ταλεντάρες και αυτές έτσι;

Η σύντομη απάντηση είναι 'όχι', δεν θα μπορούσε 'ο καθένας', και το επιμύθιο της απάντησης είναι σαφώς 'και λοιπόν, [b']ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;[/b]'

Ωπα βρε αγοραρε...γιατι μανουριασες ετσι;;;

Η λεξη ισοπεδωνεις εστιαζει στην αποψη σου οτι απλα ο malmsteen ειναι ενας δεινος εκτελεστης εκατονταδω νοτων το λεπτο...

Τελως παντων..δεν θεωρω σοβαρο το ζητημα για να αναπτυχθει και συζητηση υψιστης σημασιας...

η οποια του εχει δωθει ηδη...

Φαυλος κυκλος...

Επειδή δεν είμαι κιθαρίστας, δεν θα εκφέρω γνώμη για το ταλέντο ή τις ικανότητες του Malmsteen, απλά όποιος θέλει μπορώ να του προμηθεύσω το H2 instructional video του Yngwie. Εκεί θα τον δείτε να κάνει τα απίστευτα (για την πλάκα του φυσικά) και να δείχνει και σε αργή κίνηση. Αυτό είναι και το σημείο όπου θα καταλάβει κανείς γιατί ο Malmsteen έφτασε εκεί που έφτασε (από φήμη εννοώ), προσωπικά σιχαίνομαι τη μουσική του κι εγώ...

Υ.Γ. Εκεί να δείτε ντύσιμο, μιλάμε για καρακιτσαριό, όχι αστεία! :D

Yes it is!!!

Εκεί να δείτε ντύσιμο' date=' μιλάμε για καρακιτσαριό, όχι αστεία! :D[/quote']

ο,τι ειναι κιτς ΕΚΤΟΣ απο τους hippies, ειναι και ωραιο 8)

και ναι...ειμαι σαπιος. :wink:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου