takis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 λοιπον ακουστε αληθινη ιστορια η οποια εγινε στο musicians institude ή αλλιως G.I.T.(για οσους δεν ξερουν ειναι μια ..σχολη για μουσικους στην california στην οποια διδασκει ο scott henderson,allan hinds κτλ.. ). η ιστορια ειναι αληθινη και την διηγηθηκε στον κολλητο μου που..σπουδαζει εκει ενας απο τους δασκαλους του..ο Jean Marc Belcadi. σκαει μυτη μια μερα ο malmsteen στην σχολη και μπαινει με το συγκριτημα του με συγκεκριμενη παραταξη.ο malmsteen ειναι μπροστα απο ολους και οι αλλοι ακολουθουν σε τριγωνικη παραταξη απο πισω του..(ελπιζω να καταλαβατε την εικονα... :lol: ) αφου ολοι ψαρωνουν με την επιβλητικοτητα του αφου ειναι κοντα 2 μετρα και σαν γουρουνι τον βλεπει ο belcadi και σταματαει τον malmsteen,του δινει το χερι για χειραψια και του λεει:γεια ειμαι ο belcadi διδασκω εδω και χαιρομαι πολυ που ηρθες απο τα μερη μας..και τι κανει ο malmsteen?τον κοιταει απαθης,δεν του δινει το χερι του γυρναει την πλατη και τον αφηνει αγαλμα τον belcadi...το ΚΟΜΠΛΕΞ σρο μεγαλειο του!!! :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 μα δε τους συγκρινουμε απλα κατα την ταπεινη μου γνωμη ειναι ιεροσυλία να βαζουμε διπλα στον Χιωτη εναν γραφικο τυπο σαν τον Malmsteen λιγο σεβας δεν εβλαψε ποτε κανεναν :wink: ο χιωτης δεν εχει πολλα αλλα που εχει ο malmsteen... οπως?? 8O μηπως εννοεις δεν εχει το ιδιο κακο γουστο στο ντυσιμο & στο μαλλι?? :lol: αν δεν ησουν ΤΟΣΟ κολλημενος και απολυτος θα σου ελεγα... :wink: και σου ξαναλεω ΑΛΛΟ ο χιωτης ΑΛΛΟ ο malmsteen 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 superfunk εγραψε: Στη μουσικη ολα εχουν μια συνεχεια,η πληρης απόρριψη καποιου ειδους ,εκτος του οτι ειναι εντελως επιπολαιη & αβασιμη ,μονο κακο μπορει να κανει σε καθε μουσικο μια & τον περιοριζει.. Αν π.χ. καποιος μου πει "μισω την country" ,"μισω τα λαϊκα" ή "μισω τα μπλουζ" απλα καταλαβαινω οτι δεν εχει ακουσει ποτε του τιποτα απο τα παραπανω για περισσοτερο απο 2 λεπτα... (& τον λυπαμαι για αυτο) ============================================= ειδες μονος σου τα λες :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 οχι ,πες μου αν εισαι αντρας :!: :lol: Δεν ειμαι κολλημενος με τον Χιωτη (in fact εχω να ακουσω Χιωτη αρκετα χρονια,κακως βεβαια!!) ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι αλλο το ενα & αλλο το αλλο! (μη μου βαζεις λογια στο στομα,αληθεια το ΠΑΣΟΚ ζηταει εκπροσωπο για να διαστρεβλωνει αυτα που λενε οι αλλοι καλυτερα απο οτι τωρα :lol: δεν πας εσυ?? :lol: :lol: ) μα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω ακουσει Malmsteen αλλα ο Malmsteen δεν εκπροσωπει ενα συγκεκριμενο ειδος μονος του,ετσι δεν ειναι? www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 αστο δεν βγαινει ακρη!peace :) :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 αληθεια το ΠΑΣΟΚ ζηταει εκπροσωπο για να διαστρεβλωνει αυτα που λενε οι αλλοι καλυτερα απο οτι τωρα :lol: δεν πας εσυ?? Ωωωωωπα ! Μην κάνετε καμιά λακαμία και μου αλλάξετε τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μία στιγμή γέλιου και χαράς έχει μείνει μέσα στη μέρα, θέλετε να την καταγήσετε και αυτήν;;;;.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 PEACE 2 U 2 :wink: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Slash Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Αμα σας λεω οτι δεν την παλευουμε.... να με ακουτε.... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 αληθεια το ΠΑΣΟΚ ζηταει εκπροσωπο για να διαστρεβλωνει αυτα που λενε οι αλλοι καλυτερα απο οτι τωρα :lol: δεν πας εσυ?? Ωωωωωπα ! Μην κάνετε καμιά λακαμία και μου αλλάξετε τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ. Μία στιγμή γέλιου και χαράς έχει μείνει μέσα στη μέρα' date=' θέλετε να την καταγήσετε και αυτήν;;;;....[/quote'] Δικιο εχεις,πως ειναι ετσι ρε παιδι μου σαν καντιλανάφτης σε 24ωρη αδεια... :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 24 Μαΐου 2006 O Superfunk όταν δεν την παλεύει με την τεχνική το γυρνάει στο μαλλί και στο ντύσιμο... :lol: Κλασσικό... Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση