kourosava Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι & τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη) :lol: :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι & τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote'] :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη) :lol: :lol: :lol: Ενώ έπαιζες μπουζούκι? :lol: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι & τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote'] η πρωτη προταση που εγραψα ηταν αυτη σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω την αξια του χιωτη... απλα το μπουζουκι ΔΕΝ ειναι τοσο δυσκολο οσο "ακουγεται". ολοι οσοι παιζουν κιθαρα και την εχουν δει "ελληναρες" κανουν τις ηλιθιες συγκρισεις τυπου "ο χιωτης αν ηταν κιθαριστας θα επαιζε πιο γρηγορα" ή "αν επαιζε κιθαρα θα επαιζε με το ενα χερι, θα εκανε κουτσο, θα επλενε τα πιατα και παλι θα επαιζε πιο γρηγορα απο τον mcLaughlin"... εκει το παω. και το μπουζουκι ειναι ΓΕΛΙΟ σε σχεση με την κιθαρα. οποιος πεταει τετοιες ατακες μαλλον δεν εχει πιασει ποτε του μπουζουκι και μαλλον δεν εχει ιδεα ουτε απο κιθαρα.εκει ηθελα να καταληξω... :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 και το μπουζουκι ειναι ΓΕΛΙΟ σε σχεση με την κιθαρα. καλα τωρα μας σκοτωσες !8O :lol: και το φαγκοτο ειναι γελοιο σε σχεση με το αφρικανικο μονοχορδο :!: :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Παιδιά cool!! Κάθε μουσικό όργανο έχει τον βαθμό δυσκολίας του. Επειδή κάποια έχουν λιγότερα τάστα, λιγότερες χορδές, είναι ποιο βατά ή έχουν διαφορετικούς δρόμους και χρήση δεν σημαίνει ότι τα κάνουν ποιο απλά . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 ακριβως :!: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Abraxas Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Επίσης, να υπενθυμίσω στους παριστάμενους ότι μιλάμε για Μουσική και όχι για αθλοπαιδιές :roll: :roll: Ακούς εκεί 'εύκολο' και 'δύσκολο' όργανο... τα έχετε μπερδέψει μάγκες... :? :roll: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ESP1982 Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 μα το λεω απο το πρωτο μου post...ΔΕΝ τιθεται θεμα συγκρισης. απλα ο,τι ειπα το ειπα γιατι εχει καταντησει αηδια να ακουω την ατακα "ο χιωτης αν επαιζε κιθαρα, θα ειχε λιωσει τον hendrix" κτλ... κατι τετοιο δεν ισχυει και αυτο ηθελα να δειξω. και το μπουζουκι ΕΙΝΑΙ πιο ευκολο σε σχεση με την κιθαρα για τον ιδιο λογο που ειναι πιο ευκολο να βρασεις αυγο απο το να φτιαξεις μουσακα. :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 οτι πεις εσυ αφεντικο...!! :lol: www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 Share Δημοσιευμένο 22 Μαΐου 2006 οτι πεις εσυ αφεντικο...!! :lol: -Ζήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκοοο!!! -Μι φώναξες αφεντικόοοοοοοο? -Έλα να πάς τα ψώνια στο Γιατρό -Μπά πάλι εγώ θα πάωωωω? Εγώ θα πάω που έχω γίνει σα σουβλί? και συ θα μείνεις εδώ 400 κιλά αηδία? In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση