Προς το περιεχόμενο

Εάν ο Malmsteen ήταν μπουζουξής...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι

& τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη) :lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

αυτα για τον χιωτη και εγω τα σκεφτομουν μεχρι που επιασα για ενα 3ωρο ενα μπουζουκι

& τωρα τα παιζεις ολα τα κομματια του με κλειστα τα ματια' date='στη τριπλασια ταχυτητα & με ενα χερι ,πινωντας φραπε ,ετσι δεν ειναι?? 8O :lol:[/quote']

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (μου βγήκε ο φραπές απο την μύτη) :lol: :lol: :lol:

Ενώ έπαιζες μπουζούκι? :lol:

www.facebook.com/YourPaintedSmile

η πρωτη προταση που εγραψα ηταν αυτη

σε καμια περιπτωση δεν αμφισβητω την αξια του χιωτη...

απλα το μπουζουκι ΔΕΝ ειναι τοσο δυσκολο οσο "ακουγεται".

ολοι οσοι παιζουν κιθαρα και την εχουν δει "ελληναρες" κανουν τις ηλιθιες συγκρισεις τυπου "ο χιωτης αν ηταν κιθαριστας θα επαιζε πιο γρηγορα" ή "αν επαιζε κιθαρα θα επαιζε με το ενα χερι, θα εκανε κουτσο, θα επλενε τα πιατα και παλι θα επαιζε πιο γρηγορα απο τον mcLaughlin"...

εκει το παω.

και το μπουζουκι ειναι ΓΕΛΙΟ σε σχεση με την κιθαρα.

οποιος πεταει τετοιες ατακες μαλλον δεν εχει πιασει ποτε του μπουζουκι και μαλλον δεν εχει ιδεα ουτε απο κιθαρα.εκει ηθελα να καταληξω... :roll:

και το μπουζουκι ειναι ΓΕΛΙΟ σε σχεση με την κιθαρα.

καλα τωρα μας σκοτωσες !8O :lol:

και το φαγκοτο ειναι γελοιο σε σχεση με το αφρικανικο μονοχορδο :!: :lol:

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Παιδιά cool!!

Κάθε μουσικό όργανο έχει τον βαθμό δυσκολίας του.

Επειδή κάποια έχουν λιγότερα τάστα, λιγότερες χορδές, είναι ποιο βατά ή έχουν διαφορετικούς δρόμους και χρήση δεν σημαίνει ότι τα κάνουν ποιο απλά .

Επίσης, να υπενθυμίσω στους παριστάμενους ότι μιλάμε για Μουσική και όχι για αθλοπαιδιές :roll: :roll:

Ακούς εκεί 'εύκολο' και 'δύσκολο' όργανο... τα έχετε μπερδέψει μάγκες... :? :roll:

μα το λεω απο το πρωτο μου post...ΔΕΝ τιθεται θεμα συγκρισης.

απλα ο,τι ειπα το ειπα γιατι εχει καταντησει αηδια να ακουω την ατακα "ο χιωτης αν επαιζε κιθαρα, θα ειχε λιωσει τον hendrix" κτλ...

κατι τετοιο δεν ισχυει και αυτο ηθελα να δειξω.

και το μπουζουκι ΕΙΝΑΙ πιο ευκολο σε σχεση με την κιθαρα για τον ιδιο λογο που ειναι πιο ευκολο να βρασεις αυγο απο το να φτιαξεις μουσακα. :wink:

οτι πεις εσυ αφεντικο...!! :lol:

-Ζήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηκοοο!!!

-Μι φώναξες αφεντικόοοοοοοο?

-Έλα να πάς τα ψώνια στο Γιατρό

-Μπά πάλι εγώ θα πάωωωω? Εγώ θα πάω που έχω γίνει σα σουβλί? και συ θα μείνεις εδώ 400 κιλά αηδία?

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου