Προς το περιεχόμενο

Εάν ο Malmsteen ήταν μπουζουξής...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για δώσε ένα παράδειγμα κλασσικού κομματιού σε απλή φόρμα σε παρακαλώ...

Το Fur Elize 8)

Πάντως, παραδεχθείτε πως δύσκολα ξεκολάτε απο την γηπεδική νοοτροπία.

Οι μέν υποστηρίζουν τον ...χοντρούλη σαν να 'ναι ο πρώτος τους ξάδερφος, κι οι δέ χώνουν με παγερή διακριτικότητα σαν να πρόκειται για καταπατητή γείτονα !!!

Η αλήθεια νομίζω όμως πως είναι λίγο αποκαρδιωτική για τους πρώτους, μια που μάλλον, (και καταχρηστικά) ανήκω στους δεύτερους ..

Για το σύνολο του μουσικόφιλου κοινού δεν υπάρχει Malmsteen δυστυχώς.

Τον αφήσαν στο πατάρι μαζί με τα σπαντέξ και τις βάτες. Και τον λόγο τον ξέρετε. Ας μην μιλάμε για επιρροές αναφερόμενοι σε αυτόν και τα κλωνάκια του, γιατί η εικόνα της μουσικής παγκοσμίως σήμερα δείχνει να μην τις χρειάστηκε ποτέ.

Τώρα το αν κάποιοι ανάμεσα μας θέλουν (και μάλλον καλά κάνουν) να τον θεωρούν ύψιστο γιατί είναι άριστος τεχνίτης, ας είναι....

Ούτως η άλλως δεν μπορούμε όλοι να υπηρετούμε την μουσική απο το ίδιο πόστο. Κάποιοι θέλουν να γίνουν υπερτεχνίτες, και κάποιοι άλλοι αξιοπρεπείς τραγουδοποιοί.

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 146
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ποτε δεν ειπα "'κανένας ποτέ δεν θα γίνει σαν τον Yngwie' κλπ.

Πάσχεις από κρίσεις αμνησίας Κοτσαδόρε' date=' είσαι διχασμένη προσωπικότητα ή απλά δεν προσέχεις και πολύ τι γράφεις;

αυτο που δεν εχουν , ειχαν και δεν θα εχουν χιλιαδες κιθαριστες ανα τον κοσμο . ο malmsteen ειναι απλα απλησιαστος. 8)

Αυτό το παραπάνω ποιος το έγραψε;

αυτο φιλε το επινοησες εσυ αλλα τεσπα δεν εχει πλεον νοημα γιατι πραγματικα δεν εισαι συζητησιμος , θα ελεγα εισαι κυκλοθυμικος .

Ναι, εκτός του ότι επινοώ post που δεν έχει γράψει κανείς, μπορώ και κάνω και hacking στο φόρουμ ώστε να αφήνω ενοχοποιητικά στοιχεία... :roll:

Έχεις σπουδάσει και ψυχολογία Κοτσαδόρε;

Απλα το να εισαι προκατειλημενος και κομπλεξικος να ξερεις δεν προσφερει τιποτα και στους υπολοιπους εδω μεσα.

Σπουδαίο πράγμα το keyboard bravery έτσι; :lol: :lol:

Είδες, μπορείς να γράφεις πράγματα που έτσι και τα έλεγες face to face θα έφευγες χωρίς δόντια...

Δεν πειράζει Κοτσαδόρε μου, θα μεγαλώσεις και εσύ κάποτε και μπορεί και να ωριμάσεις...

Καλή σου νύχτα αγορίνα και όνειρα γλυκά... (που λέει και ο αντουάν) :lol:

Εγώ όπως είδες χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό. Δε μίλησα συγκεκριμένα για σένα.

Και δεν είναι θέμα ζήλιας. Είναι θέμα της φιλοσοφίας με την οποία αντιμετωπίζουμε τη μουσική. Για να δώσω ένα παράδειγμα της ίδιας φιλοσοφίας που υποστηρίζουμε συχνά πυκνά στο φόρουμ' date=' ότι τα ωδεία είναι άχρηστα και καλύτερα να μάθουμε μουσική μόνοι μας, από το να πάμε σε αυτά τα ακαταραμένα. Επαναλαμβάνω δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα σε εσένα.

[/quote']

Εντάξει η έκφραση δε μου άρεσε, δεν το πήρα προσωπικά (σιγά μην παίρνουμε τώρα προσωπικά ό,τι γράφεται -εν θερμώ- στο φόρουμ, θα είχαμε σκοτωθεί! :oops: )

Καταλαβαίνω που το πας. Από την πλευρά μου, δεν ξέρω αν το πέτυχα, αλλά προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ από τη διαμάχη περί τεχνικής ικανότητας, κλπ.

Όλες οι υπερβολές αργά ή γρήγορα οδηγούν σε σφάλματα... Μας έχουν μάθει να επικοινωνούμε με συνθήματα... δυστυχώς... :oops:

Γενικά δε συνηθίζω όταν αποφασίσω να ακούσω έναν οποιοδήποτε μουσικό, να ακούω στη σειρά όλη τη δισκογραφία του. :lol: Εκτός του ότι δεν έχω τόσο ελεύθερο χρόνο, υποθέτω ότι θα μου ήταν βαρετό και εμένα για οποιονδήποτε. Εκτός από τους Beatles ίσως...

Ναι αλλά έχεις ακούσει διάφορα κομμάτια απ'όλη την καρριέρα του Μ. Μέσα σου λοιπόν δεν έχεις μια συνολική εικόνα; Θα ήταν υποτιμητικό να αντιμετωπίζουμε τον κάθε μουσικό ως συμμετοχή σε κάποια συλλογή με best of. :wink:

Ποτε δεν ειπα "'κανένας ποτέ δεν θα γίνει σαν τον Yngwie' κλπ.

Απλα το να εισαι προκατειλημενος και κομπλεξικος να ξερεις δεν προσφερει τιποτα και στους υπολοιπους εδω μεσα.

Σπουδαίο πράγμα το keyboard bravery έτσι; :lol: :lol:

Είδες' date=' μπορείς να γράφεις πράγματα που έτσι και τα έλεγες face to face θα έφευγες χωρίς δόντια... [/b']

Δεν πειράζει Κοτσαδόρε μου, θα μεγαλώσεις και εσύ κάποτε και μπορεί και να ωριμάσεις...

Καλή σου νύχτα αγορίνα και όνειρα γλυκά... (που λέει και ο αντουάν) :lol:

Αυτο δεν ταιριαζει στον φιλο και βασανιαρη Abraxas που εχω ¨γνωρισει ως τωρᨨ

Δεν συμφωνεις βρε αγοραρε;;

Αυτο δεν ταιριαζει στον φιλο και βασανιαρη Abraxas που εχω ¨γνωρισει ως τωρᨨ

Δεν συμφωνεις βρε αγοραρε;;

Ενώ αυτό:

ταιριάζει σε κάποιον που προσφέρει με τη σέσουλα εδώ μέσα, έτσι;

Και μάλιστα στον ίδιο που έγραψε τα περί 'φυλετικής ανωτερότητας' του Malmsteen ('κανείς δεν θα γίνει ποτέ σαν Αυτόν'), τα περί 'φυλετικής κατωτερότητας' δικής μας ('αν δεν μπορεί να καταλάβει ο άλλος', 'χαίρε βάθος αμέτρητο' κλπ), στον ίδιο που πρόσβαλε πρώτος και προσωπικά.

Αυτά περί κόμπλεξ και προκατάληψης.

Διατελώ ημέτερος. Φιλάκια. 8)

Υ.Γ. Το noiz είναι το μόνο φόρουμ (μη-ροκαδοχεβιματαλαδικό) που μπορείς να πεις το όνομα του Malmsteen και να μην σου κάνουν καζούρα.

eye τι εννοεις;

Τι να εννοώ φίλε μου, είναι όπως όταν κάποιος είναι πολύ καψούρης και οι φίλοι του χασκογελάνε με την καψούρα του. Το έγραψα αυτό που έγραψα γιατί εκείνη την ώρα είχα θυμώσει με τον wasted που έγραφε για "τέσσερα χρόνια στο noiz" κλπ.

Αυτό που εννοούσα, είναι ότι στο noiz υπάρχει μεγάλη ανοχή για τα γούστα όλων μας και σπανίως κάποιος επιτίθεται σε κάποιον άλλο επειδή δεν του αρέσει το είδος που ακούει. Έτσι έχουμε, ροκάδες, λαϊκούς, χεβιματαλάδες, πόντιους (εμένα εννοώ), κλπ κλπ να συζητούν ωραία και όμορφα. Σε άλλα φόρουμς που είναι βαμένα τζαζίστικα π.χ., έτσι και πεις Malmsteen μπορεί και να φας ξύλο - αντίθετα εδώ υπάρχει ανοχή για όλους μας.

Δεν ήταν μία δήλωση απαξιωτική του Malmsteen ή αυτών που τον ακούνε, αλλά δήλωση υπερασπιστική του χαρακτήρα του φόρουμ (μας).

Mea Culpa

Τι να εννοώ φίλε μου' date=' είναι όπως όταν κάποιος είναι πολύ καψούρης και οι φίλοι του χασκογελάνε με την καψούρα του. Το έγραψα αυτό που έγραψα γιατί εκείνη την ώρα είχα θυμώσει με τον wasted που έγραφε για "τέσσερα χρόνια στο noiz" κλπ.

Αυτό που εννοούσα, είναι ότι στο noiz υπάρχει μεγάλη ανοχή για τα γούστα όλων μας και σπανίως κάποιος επιτίθεται σε κάποιον άλλο επειδή δεν του αρέσει το είδος που ακούει. Έτσι έχουμε, ροκάδες, λαϊκούς, χεβιματαλάδες, πόντιους (εμένα εννοώ), κλπ κλπ να συζητούν ωραία και όμορφα. Σε άλλα φόρουμς που είναι βαμένα τζαζίστικα π.χ., έτσι και πεις Malmsteen μπορεί και να φας ξύλο - αντίθετα εδώ υπάρχει ανοχή για όλους μας.

Δεν ήταν μία δήλωση απαξιωτική του Malmsteen ή αυτών που τον ακούνε, αλλά δήλωση υπερασπιστική του χαρακτήρα του φόρουμ (μας).[/quote']

καταρχας οτι σου γραφω δεν στα γραφω επιθετικα..πιστευεω το ξερεις αυτο... :)

το καταλαβα οτι δεν ηταν μια απαξιωτικη δηλωση για τον malmsteen.

εμενα παντως αν η καψουρα του wasted sunset ειναι ο malmsteen(στην συγκεκριμενη περιπτωση)δεν χασκογελαω και δεν μου φαινεται παραξενο.ισα ισα απολυτα φυσιολογικο.

οκ αν δεν παινεσεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει αλλα μην τρελλαθουμε κιολας.συμμετεχω ανα καιρους(βασικα μονο παρακολουθωντας και οχι γραφωντας)σε καμια δεκαρια ξενα φορουμ και ολα ετσι ειναι.δεν χωριζεται ουτε ενα σε κατηγοριες και θα βρεις οπως εδω αυτους που θα τον θαψουν και τους ..υποστηρικτες του...δεν ειναι ομως τοσο προκατελλειμενοι και ξερουν να εκτιμουν τουλαχιστον τα θετικα του.και οχι μονο τα αρνητικα του(στην συγκεκριμενη περιπτωση,η συνθεση,η απιστευτη επαναληψη ολα αυτα τα χρονια που παιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα ιδια πραγματα χωρις να εχει εξελιχτει ουτε 1% κτλ...)

πω πω αυτες οι ..κουτοσυζητησεις μου θυμιζουν τις κλασσικες μα$%^ισμενες συζητησεις που κανουμε οπως ..αν εχει διαφορα ο ηχος του rosewood απο το maple,αν επηρρεαζουν πιο πολυ οι μαγνητες απο οτι τα ξυλα κτλ... :?

πω πω αυτες οι ..κουτοσυζητησεις μου θυμιζουν τις κλασσικες μα$%^ισμενες συζητησεις που κανουμε οπως ..αν εχει διαφορα ο ηχος του rosewood απο το maple' date='αν επηρρεαζουν πιο πολυ οι μαγνητες απο οτι τα ξυλα κτλ... :?[/quote']

δεν εχει ομως και την πλακα του απο καποιο σημειο και μετα? :D

οποτε γινεται καποια "μαχη", περιμενω εναγωνιως τον antouan να πεταχτει :lol:

πλεον νομιζω εχει γινει κατι σε mascot του forum :lol: προτεινω αμεση αυξηση του βαθμου του εδω μεσα :lol:

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου